- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
bobalazs #11979 üzenetére
Valószínűleg az, hogy ilyen állapotban maradt meg, de használták (ezért is szoktuk ajánlani ezeket a gyártókat, mert tényleg bírják az igénybevételt). Előfordulhat persze, hogy az idők során ezt-azt javítottak, cseréltek rajta és nem a gyárból kijött állapottal találkozol.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
bobalazs #11972 üzenetére
Ez még ide csatlakozzon:
A négy állású háttámla funkció is opcionális.
Ezért nálam csak a nyit-zár funkció van. (Hátradönthető e a támla vagy sem)
Illetve tekerhető szabályzó, ami a hátradöntés keménységét (nehézségét?) módosítja.Amúgy gondolom nem kell leírnom, hogy jó, kényelmes a szék.
-
idegen lény
addikt
-
LLKobe
veterán
válasz
bobalazs #11972 üzenetére
Nekem nem igazán jött le hogy tulajdonképpen mi is a konklúziód a vásárlással kapcsolatban.
Az alja koszos, aláírom hogy azt leporszívózhatták volna, de mondjuk ez 5 perc alatt megoldható.
Én minden leírttal együtt is úgy gondolom hogy jó vásárt csináltál, ennyire alacsony összegért ( a postaköltséget hagyjuk, az nem tartozik bele) egy ennyire jól konfigurálható széket vettél, ami ha csak 5 évet kiszolgál már minden mást túlszárnyaltál vele ebben az árkategóriában.
-
válasz
bobalazs #11935 üzenetére
22 évesen csóró egyetemistaként én egy műanyag törött kartámasz nélküli kerti széket használtam napi 8-10 órát. Abban az esetben, ha ebbe a csoportba tartozol én ajánlom figyelmedbe. Kijössz 1-2000 Ft-ból és párnákkal még nem is olyan kényelmetlen.
Nem gonoszkodni akarok, de valószínűleg ezzel az opcióval jobban jársz mert olcsóbb, tartósabb és ergonómiailag ugyan olyan szörnyű.Komolyabbra fordítva a szót esetedben az egyetlen ajánlható opció az egy használt steelcase, amit korábban linkeltek.
-
LLKobe
veterán
válasz
Mi a legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni. Én úgy gondolom elmondtam már amit el tudok, sokkal többet nem tudok hozzátenni, csak ismételni magam.
Ahogy írtam előzőleg: ilyen kevés pénzből újonnan nagyjából csak szemetet fogsz kapni, és ez sem kivétel. Karfa fix, nekem már itt nogo lenne, az ülőlapon látszik hogy jó vékony, deréktámasz nincs, ahogy szinkron mechanika se, full műbőr az egész amitől mindenkit óva intünk.... Legyél tisztába hogy ennyit ér ma 20k.
Nem mondjuk hogy fillér*szó vagy, csak szerintem azt gondold át hogy egy normális, tartós széket akarsz venni a lehető legkevesebbért, vagy a létező legolcsóbb széket akarod megvenni. A kettő nagyon nem ugyanaz. Ha az első, akkor már több alternatívát is ajánlottunk. Ha a második, ahhoz mi nem kellünk csak egy google.
-
Shadowduet
tag
válasz
Hasonlót, szinte teljesen ugyanilyet használtam én is csak kring márkanéven futott, az első az volt hogy leszereltem a karfákat mert kényelmetlenek voltak, deréktájon ha szereted hogy nem támaszt a háló akkor jó lehet, illetve az egész szék egyik oldalra lötyögött már az elejétől. Ha ezek számodra rendben vannak, akkor vedd meg, én tutira kihagynám.
-
LLKobe
veterán
válasz
bobalazs #11928 üzenetére
Ez egy használt szék, rendbe rakva. Hiába keresel olyan boltoknál ahol csak új székeket árulnak, nem fogsz találni.
A használt cuccokból alapból kínálati piac van, azt tudsz venni ami éppen van. Ebben a nagyon alacsony árkategóriában meg végképp, és mákod van hogy egyáltalán van, és még akciós is.
Ebből a keretből újonnan csak drágábban fogsz kb. széket kapni, ami minőségben a közelében se lesz az ajánlott darabnak.
Látom nagyon megmattolt a szállítási díj, de a szomorú valóság az hogy ilyen hulladékokat tudsz venni újonnan, el sem kezdem sorolni miért fos, csak nézz rá. És 80k.Én azt javasolnám kicsit rendezd át a dolgot a fejedben, és fogd fel úgy hogy 60k a szék, és ingyen van a szállítás.
-
LLKobe
veterán
válasz
bobalazs #11924 üzenetére
Hát maximum ha markerplace-en vagy jófogáson találsz egy hozzád közel lévőt, amit el tudsz hozni. Az általad említett árkategóriában amúgy sem túl nagy a kínálat, ráadásul ha megnézed most még 25% akció is van a széken. Nem tudom mit szeretnél még
Kerüljön fillérekbe, hozzák ki ingyen és legyen jó szék? Olyan sajnos nincs.
Tudom hogy fáj a szállítás ára, de benne van a keretedben és mákod van hogy most akciós is. -
LLKobe
veterán
válasz
bobalazs #11908 üzenetére
Te kerestél 60 alatt normális széket. Ez ezért az árért egy jó darab, és még szállítással együtt is belefér a 60ba. A másik opció hogy bemész valahova, és veszel újonnan egy valamit, ami ennyi pénzért garantáltan egy ipari hulladék lesz
Szerintem örülj hogy ennyiért kapsz egy jó minőségű tartós szinkronmechanikás széket, és fizesd ki a szállítást. Ennyi pénzért (de inkább drágábban) olyan műbőrrel bevont fix kartámaszos, fix háttámlás fosokat árulnak hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest