- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
kresz2 #63307 üzenetére
Na arra tuti lesz akció, akár 50% körüli is.
Ha vadi új a Quest 3 akkor meg tényleg ráérsz, mert rengeteg mással is tudsz játszani. Mire végigjátszod a Batmant már itt is a téli vásár, érdemes akkorra tartogatni az erre szánt pénzmagot mert ott 40 dollárért nagyon jó dolgokat fogsz tudni behúzni, ezt a Metro-t meg mondjuk tavasszal, addigra kiforr meg akciózva is lesz. De ez csak az én tanácsom, tudom sokan vannak akik minden mindegy alapon egyből megvesznek mindent a nulladik napon, szóval nem kell megfogadni. -
kiskuplung
őstag
válasz
kresz2 #63307 üzenetére
Hát ha a Metro szerinted ronda, akkor a Medal of honor-tól sugárban fogsz hányni
Én azzal szoktam példálozni, milyen amikor egy játékot láthatóan menet közben és/vagy tapasztalat nélkül VR-osítanak, kutyaütők programozzák és a végén csak a neve miatt akarják eladni az embernek.
PC-n amúgy végülis nem olyan rossz a helyzet vele, de a Quest verzió helyenként még 30 fps-t se tud kitolni magából.Szerintem háborús fps témában inkább vedd a Sniper elite-eket, azok jól sikerültek, bár elég rövidkék, de sokszor újrajátszhatók és az áruk is baráti.
Metros témában van még az Arktika.1 , ami annak idején (7 éve) nekem nagyon tetszett, talán még a fejlesztő stúdió is ugyanaz. Kicsit szokni kellett, hogy valamiért hatalmas, kesztyűs kezeid vannak benne
És az még a VR hajnalán készült, amikor a locomotiontől féltek mint a tűztől, szóval csak így fix helyekre lehet teleportálni.
-
a2d2
addikt
válasz
kresz2 #63305 üzenetére
Nem értem hova kapkod mindenki. Adjatok neki fél évet és biztos jó lesz, ráadásul fél áron.
Asgardot, Assasint vegigvittétek már? Előbbi teljesen ki van már forrva, utóbbit majd megveszem ha végeztem az előbbivel. De már a 3. karaktert viszem, lassan de biztosan haladok -
a2d2
addikt
válasz
kresz2 #62832 üzenetére
Én használtam régebben elég intenzíven.
Synth riders, Fit xr, Thrill of the fight, Eleven TT.
Viszont már régóta hanyagolom őket. A héten beleraktam megint 4-5 órát Asgard's Wrath-ba, bőven elég állva meg hadonászva végigtolni egy 90+ órás játékot és nem is unja el magát az ember. -
0utsider
tag
-
a2d2
addikt
válasz
kresz2 #62799 üzenetére
Én nem is értettem hirtelen a kérdést, aztán rájöttem hogy nekem is ennek az előző verziója van fent: [link]
Igaz a Quest 3-at nem használom aktív edzésre, viszont tegnap beletettem Asgard's Wrath-ba 2 órát és semmi párásodás nincs - viszont kezdtem megérezni a hátamat, cserébe a move szerint 400kcal lepottyant ami kb fél óra gyenge kocogás nálam.
Amúgy továbbra is minden tiszteletem azoké akik ezt végigtolták. Talán csak Barcalacitól hallottam itt hogy végigvitte. 90 óra még flat játékból is legalább egy év nekem. Így VR-ban meg szinte egy örökkévalóságnak érzem, nem is tudom mikor kezdtem, de még csak most kaptam meg a majmot meg a második karaktert. Szerintem még egy darabig el leszek vele, pedig gondoltam most belehúzok mert nagyon kellene az új játékoknak a hely (128GB). Viszont maga a játék szuper, a vizes feladványoknál tiszta Tomb Raider feeling volt. Ja és egyik monumentális csarnok/szobor/helyszín a másik után, az is bejön. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kresz2 #62658 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, bár már úgylátszik eldőlt. Ha tényleg gép nélkül fogod használni, szükséged lesz a nagyobb háttértárra. Akár ha mozizást, filmezést is kipróbálsz az is szépen foglalja a helyet, ha értelmes minőségben szeretnél videókat nézni. Esetemben például van olyan játék is a Questen amit azért tartok installálva, hogy ha valakinek viszem mutogatni a headsetet, legyenek rajta egyszerűbb játékok is, bár ezek rendszerint kevesebb helyet foglalnak.
-
kiskuplung
őstag
válasz
kresz2 #62654 üzenetére
Nekem az 512-es van, mert miért ne, és kb az összes játékot rajta tartom a REsident eviltől kezdve az Asgard's Wrathen át, az Assassins Creedig, és így is épp csak átléptem a 250-et.
Szerintem felesleges a 128-as, még standaloneként is. Azt a pénzt költsd inkább tartalomra, és/vagy kiegészítőkre, pl kényelmesebb fejpántra.
-
gulasoft
őstag
válasz
kresz2 #57466 üzenetére
Hát a baj, az, hogy ezen a 3070-esen is voltak kifogásolható dolgok pedig a ventillátor úgy pörgött, hogy majdnem felszállt tőle a gép. Meg kéne érteni, hogy akkor mikor szemenként 2 k-s képet kell előállítnai, és azt nem tudja legalább 45fps-el kiszolgálni (az ideális 72-90 helyett), az bizony kellemetlen rosszulléteket fog okozni. Az hogy egy gép full hd-n elviszi 60fps-el a cyberpunkot, (nem 100-120-al) az pont azt jejenti, hogy az vr-ban már kevés lesz (ráadásul ott még modolt vr port van, ami nem tudja kezelni a dlss3-at). A hl alyx az egyik legjobban optimizált játék, és még így is döcög egy laptopon a 3070-es kártyával. Én egy ismerősnél megnézném mit tud, vagy elfogadnám, hogy natív játékokkat futtatok csak a szemcsin (mondjuk tökön is szúrnám magam ha nem menne a pcvr) de van aki tök jól elvan a natív játékokkal is.
-
kiskuplung
őstag
válasz
kresz2 #49836 üzenetére
Medal of Honor helyett szerintem vedd inkább a Snipe elite VR-t.
A PC-s MoH-s gigantikus méretű, elavult VR mechanikás (láthatóan egy nem-VR játékot VR-osítottak menet közben), nulla fizika van benne és szaggat.
A Quest-es ugyanez, csak még ronda, pixeles és még jobban szaggat, szerintem néhol 30 fps sincs.A második felétől amúgy egész jó kis játék lesz szerintem, ott már vannak jó pályák és jelenetek, csak addig el kell jutni
A Sniper elite-et viszont 2x is végigtoltam, először PC-n aztán Quest-en, bár én nagyon vártam már egy ilyen sniperes játékot. Mondjuk nagyon figyelni kell, hogy a PC-s verzió esetleg szebb-e mint a Quest-es
Múltkor le volt árazva, 17 dollárra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest