- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
Én is nagy pancake lencse imádó lettem, miután kipróbáltam a Pico 4-et, majd a Quest 3-at és szívből elkezdtem gyűlölni a fresnelt. Aztán jött egy PSVR 2 leárazás és meggyőztem magam, hogy mégegy próbát tegyek vele, mert hát a Oled.
Azt kell hogy mondjam, hogy ha az ember tényleg faszán belövi a headset-et, hogy a sweetspot-ba kerüljön, akkor az edge to edge clarity nem sokkal rosszabb a PSVR 2-őn, mint a Quest 3-on. Persze ha az ember ugribugri játékokkal játszik (én nem), akkor nagyon nehéz a sweetspot-ban maradni. Ez utóbbi problémára PSVR 2 esetében megoldás lehet a Globular Cluster fejpánt mod.
Szóval szerintem az ár/érték a lényeg. 300K fölötti hedset-et biztos, hogy én sem vennék már fresnel lencsével.
-
a2d2
addikt
Én most kíváncsiságból kipróbáltam az appot. A bankkártyás trükkel nekem 70,4-et mért, holott eddig számtalanszor mértem már a vonalzós módszerrel és mindig 73-74 jött ki. Szerintem az utóbbi jó, Quest 1-ről Quest 2-re váltva éreztem is hogy kevés amit tud, Quest 3-nál már jó a max.
-
matezzo
csendes tag
Fel lehet a 3 és 3s közötti különbséget többféleképpen fogni. Mondhatjuk, hogy ugyanaz a lencse csak kicsit jobb hardverrel mint a 2-es, de mondhatjuk azt is, hogy ugyanazt tudja mint a hármas csak kicsit rosszabb lencsével. Nem csak sebbességben upgrade a 3s a 2-vel szemben, hanem mixed reality képesség, jobb hand tracking például.. és akkor majd fele annyiért mint a 3 (persze kevesebb tárhely stb stb..) Nálam a kérdés, mennyire fog csak porosodni pár hónap után, mert arra jobb az olcsóbb is..
Amúgy én is BF-re várok, addig kitalálom melyik legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged