- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
krealon #20294 üzenetére
Ez igaz, de a template-ban található |INTERFACES| string-et az általam linkelt init script kicseréli a beállított interface-okra.
#20293 kutga: most nincs előttem Samba-t futtató router, de elvileg a General settings első beállítása az interface.
-
huliganboy
addikt
válasz
krealon #20105 üzenetére
Static ip cím van adva neki, az internetet a szolgáltató eszköze oldja meg.. Most azt szeretném ha a fő Router osztanám az IP címeket Dhcp keresztül, az openwrt Router lan és wifije wiszint tovább kellene működnie....
Lényegében a hálózatok /csatolők/lan szerkesztem és a "A DHCP letiltása ennél a csatolónál" bepipálom...
Így jó lehet? Innentől a fő Router rendezi az IP címeket?
-
Lasersailing
senior tag
-
xabolcs
őstag
válasz
krealon #17040 üzenetére
Koszonom, hogy leirtad reszletesen.
Ohh, es amikor elkezdi nezni az IPTV-t, akkor megfekszik az TP-Link wifije. Ertem.
De legalabb irjak, hogy eleg egy sor is a konfiguracioba:To avoid flooding all ports of your LAN bridge, including WiFi, you can enable IGMP snooping on your LAN interface:
config interface lan
option type bridge
option igmp_snooping 1
... -
-
kisskd
tag
válasz
krealon #16340 üzenetére
TLDR: megoldódni látszik, WAN oldalon nem volt szabad hinni a DHCP-nek, static interface-szel működik minden (ha nem hagyom ki, hogy a modem a default gateway).
Először írtam egy kisregényt, aztán visszatöröltem, hogy senki nem olvassa, de igazad van, így meg elég smilyen lett.
Telekom egy Sagemcom modemet adott, az 192.168.0.1/24-ben, a MIR3G pedig a 192.168.1.1/24-ben osztogatott címeket.
A 30p-es (feltételezett, mert nem voltam helyben, csak távoli assztallal állítgattam onnantól, hogy valahonnan sikerült netet csiholni) bootidők okát nem találjuk egyelőre, viszont csináltam egy factory resetet + upgradet, újra beállítgattam minden, a helyzet változatlan maradt (azon túl, hogy a Sagemcom modem webadmin/wifi időnként megszűnt működni rebootig). Az "áttörés" ott jött, hogy megint rápróbáltam a WAN interfacere static address protokollal, csak ezúttal nem hagytam ki a gatewayt sem (vagyis csak sejtem, hogy első körben ez maradt ki), innentől rendben volt a rendszer. Tesztként visszarakva DHCP client-re, megint a fentebb leírt helyzet, IP-t kap a WAN oldal, pingelhető "kívülről", de a WAN-LAN közt nem megy át smi. -
ledgeri
nagyúr
válasz
krealon #16325 üzenetére
Ez a Turris egész jó Pre-rack végjátéknak tűnik (Mox meg extra) Bár nekem OP, és ennyiért talán el raspberry-homeservereznék, ha más nem, köszi!
Vannak még hasonló alapból Open dobozkák?
A 16/64 az kb meddig lehet elég ha hosszútávon nézzük a projektet?
Neked pl. kb miket miként használva a mennyiből mennyi erőforrásod maradt? Támpont kéne... -
Lusu
aktív tag
válasz
krealon #16256 üzenetére
3,5-es HDD van rajta külső tápellátással... remélem nem okoz ilyesfajta problémát.
Tegnap este 7-kor történt újraindítás után most reggelig minden kielégítően működik, transmisson is elérhető, csatolt HDD is. Statikus IP-vel a gép is simán csatlakozott, kivéve, hogy LuCi-t nem érem el, Bad Gateway és a "processz semmilyen választ nem ad" a válasz. Ugyanez wifiről, vagy ha rádugom másik LAN portra, laptopról is. Mi áll meg ilyenkor benne? Illetve mitől/miért? -
ArthurShelby
addikt
válasz
krealon #16218 üzenetére
Köszönöm szépen az "IPv4 for Dummies" DHCP leckét"
, azt hiszem értem!
csak egy utolsó
"A DHCP cimeknek van egy, a szerveren beallitott ervenyessegei ido (Time-To-Live (TTL)) erteke"
Nem a dhcp lease time-ra gondoltál?
Nekem a ttl teljesen máshol, pl a traceroute-nál rémlik (van egy eredetileg beállított értéke, és minden router csökkenti 1-gyel az értékét, ha az érték eléri a 0-t eldobja a csomagot). -
korcsi
veterán
válasz
krealon #15767 üzenetére
Próbából VLAN 2-t megszüntettem, 0-ás portot betettem VLAN 1-be, így jó, de szerintem még lehetne egyszerűsíteni VLAN nélkül, de az a kérdésem, hogy a config fájlba a interface szekcióban a ifname résznél ugye most eth0.1 van, ez azért .1 mert VLAN-ak is 1 a jele, vagy honnan jön ez az elnevezés, és ha kikapcsolom a VLAN funkciót mi lesz a neve?
Ugyebár PC-n ez egyszerű, mert az ember kiad egy ip link parancsot és látja az eszközöket, de itt nem így megy.Most ennyi a konfigurációs fájlom (nem releváns részeket kiszedtem):
"
config interface 'lan'
option type 'bridge'
option ifname 'eth0.1'
option proto 'static'
option netmask '255.255.255.0'
option ipaddr '192.168.2.62'
option gateway '192.168.2.1'
list dns '192.168.2.1'config device 'lan_eth0_1_dev'
option name 'eth0.1'
option macaddr '88:c3:97:ee:a9:e9'config switch
option name 'switch0'
option reset '1'
option enable_vlan '1'config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '1'
option ports '0 2 3 4 6t'"
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon #15295 üzenetére
Köszi!
Nem tudtam erről. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban (ha nem illik a topik témájához, merre tudok érdeklődni?):
1. Ezek szerint a raspbian lite is modern op rendszernek minősül? Vagy inkább csak egyre több op rendszerben lesz benne ez a lehetőség?
2. Ez egyébként (hogy látom őket) openwrt sajátosság (hogy látom zeeket a címeket)? Csak mert az eddig általam látott rendszerekben (pfsense, merlin fw, asus gyári fw, unifi controller) nem láttam ennek nyomát. Illetve az IPv6 kikapcsolása után már nem látom ezeket őket...
3. Ha még egyszer belefutnék, honnan tudom, hogy melyik a valós MAC, ha nincs rálátásom mondjuk a készülékre, hogy megnézzem rajta a MAC címet? pl. Angry IP Scanner csak a valós MAC címeket listázza ki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Viktoár
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
krealon #14112 üzenetére
De pont ez az, hogy kintről bentre működik rendesen, bentről kintre nem.
21234-es portot szeretném megnyitni, létrehoztam a port továbbítást, port nyitva, megy a transmission, de a port továbbra is nyitva.Töröltem és megpróbáltam a firewall-ba beírni:
config 'rule'
option 'target' 'ACCEPT'
option '_name' 'Transmission'
option 'src' 'wan'
option 'proto' 'tcpudp'
option 'dest_port' '21234'Ugyanaz az eredmény.
-
maestro87
őstag
válasz
krealon #14046 üzenetére
Természetesen műterheléssel. 12 ohm-mal terhelve a 11,6 V feszültséget tartósan tartja.
vargalex: Nálam akkor miért 27dBm a max beállítás? És szerintem ez az alapértelmezett is, mert emlékszem, hogy anno egyből vissza is vettem, tesztelve hogy mennyi az elég és maradtam vagy 5 mW-on.
hcl: Akkor majd valamikor sort kerítek arra is, bár nem hiszem hogy a tápszűrő kondik okoznának ilyet.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
krealon #13790 üzenetére
Gondoltam erre én is, csak nem próbáltam ki, most adtam neki egy ugyan olyan tápot (nem egy ilyen router van AP-ként) és ugyan azt csinálja, kipróbáltam egy 1043ND V4-es router szinte új tápjával is ami 12V 1,5A-es (az a router már az elején kapott egy nagyobb Amper számú LED tápot a stabilitás miatt, azóta sincs vele gond) és azzal is ugyan ezt a hibát produkálja, egyébként érdekes mód nem melegszik jobban a plusz 3 Volttól (mondjuk az 1043-as gyári tápja sincs meg kerek 12V, plusz terheléskor gondolom esik rajta a feszültség).
A routert is szétszedtem, nincs semmi baja, mármint olyan téren hogy mindegyik kondenzátor ép rajta, plusz a bordák se jöttek le, ugyanis anno a cpu és a memória kapott hűtőbordát a jobb teljesítmény és a nagyobb élettartam érdekében, plusz anno az rp-sma csatlakozót cseréltem ki, hogy rá tudjak tenni egy nagyobb antennát, de ezeken a módosításokon kívül semmi mást nem csináltam vele. Azon gondolkozom, hogy érdemes lenne a kondikat kicsit erősebbre kicserélni, vagy nem változtatna a dolgon? Most is hol beenged, hol nem. Talán szarul flashelte magát át vagy mi?(#13791) gombilaci1: Nem a lede......squashfs-sysupgrade.bin maga a LEDE? Mert én ezzel flasheltem át és a factory.bin-el próbáltam vissza.
(#13792) suste: A 4/32 azt jelenti, hogy 4 MB flash és 32 MB ram? Mert így elsőre ennyi esik le ismeretlenbe. Amúgy meg oké, de én akkor azt nem értem, hogy mi a francért csinálták meg rá mégis az új LEDE-t?
Amúgy annak a megértésében is segíthetne valaki, hogy ha újraindítom ezt a szart, akkor miért fagy meg mindig a Chrome böngésző, főleg ha nem is abban próbálom elérni a webes felületét? Azt tudni kell hozzá, hogy mivel az otthoni IP hálózat és a LEDE által használt alap hálózat nem ugyan az még osztályban sem, ezért a számítógép másik LAN portján kapcsolódok rá statikus IP-vel úgy, hogy átjáró ugyebár nincs beállítva, viszont pont ezért nem értem miért fagy meg a Chrome, főleg úgy hogy Firefox-ot használok.
-
válasz
krealon #13657 üzenetére
Nem állítom, hogy teljesen érem...
A helyzet annyiban egyszerűsödik, hogy az alaphelyzet, ami miatt eredetileg írtam, némi wifis / kültéri kábelezéses trükközéssel talán megoldódik. Ezek után marad a saját problémám, ami viszont messze nem annyira égető, és ráadásul pontosan ismerem a saját paramétereimet és igényeimet.
Jelenleg egy Asus RT-N18u routerbe dugott 4G stickkel oldom meg a netet, amivel másfél problémám van:
1. Lassú, mindössze 20-25 Mbps a sávszélességem, aminek az oka a router lassú USB-kezelése.
1,5 Egy LAN-portot le kellene választanom külön VLAN-nak, amit még nem oldottam meg.Ami miatt nekem fontos a NAT-olatlan net, az a VPN, a routernek elérhetőnek kell lennie kívülről. Az, hogy ezt melyik eszköz intézi, tök mindegy, de a belső hálózat eszközeihez hozzá kell férnem a nagyvilágból.
Az egésznek tehát csak akkor van bármi értelme, ha az új felállásban érdemi sebességnövekedést tudok elérni. Többen esküdtek már arra, hogy OpenWRT-vel megy a gyors USB-stickkezelés, de mondtak ilyen Tomatora is, és finoman szólva nem jött össze.
Köszönettel: MaCS
-
válasz
krealon #13618 üzenetére
A Telenor nagyon sokáig publikus IP-címet adott a mobilnethez, az adott helyzetben is erről van szó.
A meglevő mobilelőfizetés publikus IP-s (amúgy több is van belőle, s mind publikus, minden ügyeskedés nélkül). Ezért aztán lehetséges és fontos is a kívülről elérés, és persze fontos, hogy ne legyen dupla NAT.MaCS
-
T-CAT
tag
válasz
krealon #13490 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem segített a tápegység csere a routeremen....
Wifi sebesség semmit nem változott, sőt romlott, most már csak olyan 10 Mbps lefelé 2.5GHz-en.
5GHz az maradt 23Mbps az nem változott. Persze minndkettőnek többszörösének kellene lennie....
Ez most ugye elvileg combosabb táp, mert az eredeti 1,5A ez pedig 2A output.
Ráadásul az új adapterrel jött egy ilyen jelenség, hogy ha au USB-re rá van dugva a 2,5"-os külső vinyó, akkor nem kapcsol be, csak vibrál a power led és ilyen cicergő hangot ad. Ha kihúzom az vinyót, bekapcsolom, majd utána dugom be avinyót az USB-be, akkor rendesen elindul a router is és a vinyó is működésbe lép.Vélemény?
Haldoklik?
-
T-CAT
tag
válasz
krealon #13490 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ezek szerint, ha a tápot kicserélem akkor se biztos, hogy megjavul...
Sőt, én nem hiszem, hogy a tápcsere bármit is javítana a wifi sávszélen.
Érdemes még vele foglalkozni? Lehet ezt szervizeltetni valahol? Kondicsere, ilyesmi....
Vagy esetleg tudtok nekem openwrt-s nem túl drága alternatívát? OpenVPN, wakeonlan és smb usb-s tár megosztás (NAS) ami nekem fontos szempont lenne. Ezért lenne jó openwrt-s, lehetőleg 2,5 és 5Ghz-es dual N-es.
Köszi előre is! -
rabbit1975
csendes tag
válasz
krealon #13406 üzenetére
Az egész cucc távol lesz...nagyon távol!
És full felügyelet nélkül. Ezért volna jó, ha a kamerát/ kamerákat távolról újra lehet indítani, konfigolni ha szükséges. Az alap router dhcp. A CPE510 pár úgy van beállítva, mintha csak egy hosszú kábel lenne.A másik végén rádugtam a router wan portjára és az szórta wifin a netet. Ami módosítva lett, az a 741 ip-je 192.168.1.1- ről 2.1-re Így működik, használható netezésre ( és ez volt az egyik lényeg ) A kamera képe is átjön visszafelé akár a neten is, de csak onvif protkollal és mobilon nézhetően. Még ezzel sem volna akkora gond, de amit esetleg rögzített a belső sd kártyára már nem tudom át tölteni ha szükséges. Illetve ami nagyobb gond, ez olyan mintha nat-olt hálózat lenne, így kívülről nem elérhető semmi ami a 2. router mögött van. Ezért kéne az openwrt-t switch üzembe kapcsolni, és a dhcp-t kikapcsolni. A dhcp-t megtaláltam és kikapcsoltam, de nyilván onnantól a gépen kellett ip-t beállítani, hogy csatlakozni tudjak a 741-hez. A switch üzemmód érdekelne inkább. Úgy az alap router osztaná mindennek az ip-t. Akkor már lehetne forwardolni stb. Remélem sikerült válaszolnom..
-
-
válasz
krealon #13243 üzenetére
Ezek vannak fent :
root@LEDE:~# opkg list-installed|grep "nat\|conntrack"
kmod-ipt-conntrack - 4.4.92-1
kmod-ipt-nat - 4.4.92-1
kmod-nf-conntrack - 4.4.92-1
kmod-nf-conntrack6 - 4.4.92-1
kmod-nf-nat - 4.4.92-1
root@LEDE:~#Szóval elvileg van conntrack...
A port parancs paramétereit hol lehet megnézni? Nekem ftp -vp cím port -tal sem mond semmit
-
-
-
Balazs_
senior tag
válasz
krealon #12748 üzenetére
Köszönöm, meg fogom próbálni.
Másik kérdés: akkor ezzel nem tudok olyat, hogy a TV-t is rákötöm? (IPTV)
Ezen csak két csatlakozó van, a WAN és LAN, nincs olyan mód, hogy a WAN helyére megy a routerből jövő kábel és a LAN-ba megy a tévé, de a tévé és az OpenWRT-s routerre kapcsolódott eszközök a telekomos routeres hálóban (192.168.0.x az előző példánál maradva) vannak? -
Flowtation
őstag
válasz
krealon #12669 üzenetére
Meglátjuk, eddig mindig kellett egy restart, aztán ideig-óráig jó volt. Egyébként otthon egy mr3220 van, az is sz@rakodott a gyárival, mióta átraktam azt is, hozzá sem kell nyúlnom, kopp-kopp.
Beírtam a gatewayt, dnst, jó lett, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
kicsit off: ez a router nem messze van egy másik, de sima AP-tól. (dwl-2100), amin egy másik wlan üzemel. Két fal van közöttük, meg kb 6-7 m. Az jó ha az egyiket az 1-es csatornára, a másikat meg pl. 10-re vagy nagyobbra állítom? Zavarhatják egymást e nélkül?
-
letix
senior tag
válasz
krealon #12444 üzenetére
Szia,
Köszi a részletes leírásodat!
Már nagyjából összeálltak a fejemben a dolgok, amit én várnék a virtuális környezettől, az sajnos 2db hozzárendelt interface-szel nem megoldható. Erre elment némi idő. Hiába hozok létre a lan switch interface-hez külön VLAN-okat, ha erre nem tudok felfűzni gépet.Mindenesetre nem szórakozom a virtualbox-al, fizikai eszközön szépen összeálltak a dolgok, volt egy kis idő mire rájöttem hogy a két külön VLAN-ba tagként fel kell vennem a CPU LAN interface-t is taggelve.
Linux után ezek az előre legyártott chain-ek még egyelőre kicsit kuszák, de ez már részletkérdés, szokni kell.
Köszi mindenkinek!
udv
letix -
ArthurShelby
addikt
válasz
krealon #11748 üzenetére
Csak ugye a repeater mód felezi a sebességet (mivel csak egy rádió egység van benne), ezért ragadtam le a kliens módnál. De ha jól értem, ha nem csatlakoznak az ap-jára, akkor dróton sem felezi a sebességet (bár azért jelet sugároznia "üresen" még kell, még ha adat nem is "közlekedik" rajta).
-
-
rostiron
őstag
-
rostiron
őstag
válasz
krealon #11120 üzenetére
Visszatettem az open-t. Ugyan azt csinálja, Ez került utána a naplóba, ha jó helyen nézem ?
Mond ez valamit ??Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.info pppd[1638]: No response to 5 echo-requests
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice pppd[1638]: Serial link appears to be disconnected.
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.info pppd[1638]: Connect time 3.7 minutes.
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.info pppd[1638]: Sent 7523942 bytes, received 62822865 bytes.
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice netifd: Network device 'pppoe-wan' link is down
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice netifd: Network alias 'pppoe-wan' link is down
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' has link connectivity loss
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has lost the connection
Tue Apr 11 16:59:56 2017 daemon.notice pppd[1638]: Connection terminated.
Tue Apr 11 16:59:57 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is now down
Tue Apr 11 16:59:57 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is disabled
Tue Apr 11 17:00:04 2017 daemon.warn dnsmasq[1805]: no servers found in /tmp/resolv.conf.auto, will retry
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.info pppd[1638]: PPP session is 7150
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.warn pppd[1638]: Connected to 00:a7:42:0c:68:54 via interface eth0
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.info pppd[1638]: Using interface pppoe-wan
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: Connect: pppoe-wan <--> eth0
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: PAP authentication succeeded
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: peer from calling number 00:A7:42:0C:68:54 authorized
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: local IP address 84.0.89.132
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: remote IP address 145.236.238.30
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: primary DNS address 84.2.44.1
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice pppd[1638]: secondary DNS address 84.2.46.1
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Network device 'pppoe-wan' link is up
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is enabled
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Network alias 'pppoe-wan' link is up
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' has link connectivity
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan6' is setting up now
Tue Apr 11 17:00:27 2017 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is now up
Tue Apr 11 17:00:28 2017 user.notice firewall: Reloading firewall due to ifup of wan (pppoe-wan)
Tue Apr 11 17:00:31 2017 daemon.info dnsmasq[1805]: reading /tmp/resolv.conf.auto
Tue Apr 11 17:00:31 2017 daemon.info dnsmasq[1805]: using local addresses only for domain lan
Tue Apr 11 17:00:31 2017 daemon.info dnsmasq[1805]: using nameserver 84.2.44.1#53
Tue Apr 11 17:00:31 2017 daemon.info dnsmasq[1805]: using nameserver 84.2.46.1#53 -
-
dethroner
veterán
válasz
krealon #10643 üzenetére
Hurrá, van nagy öröm, működik
A korábban linkelt youtube-os videó alapján csináltam és így utólag visszagondolva tényleg gyerekjáték volt. De amíg azt se tudtam hogyan kezdjek hozzá, amikor még néhány órával ezelőtt azt se tudtam mi az a TFTP, akkor nagyon elérhetetlennek tűnt ez.
Annyiban tértem el a Youtube videós megoldástól, hogy nem a gyári FW-t neveztem át, tehát így nem a gyári felület jött be, hanem a recovery-t, amit már fogalmam sincs honnan szereztem be. Nos, most a luci fogad és teljesen angol, nyelvet sem tudok váltani. Most akkor openwrt fut rajta, tehát akkor mehet rá a sysupgrade.bin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged