-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
garga01 #18287 üzenetére
Nehany ellenorzes utan ("df -h /mnt/sda1" - tenyleg nem sikerult a mountolas, "ls -l /mnt/sda1" - mik vannak az adott helyen") torold ki a sokat foglalo konyvtarakat.
A "du -sh /mnt/sda1/*" parancsot lefuttatva, majd az ott szereplo konyvtarakkal kiegeszitve es ujrafuttatva megtalalhatod, hogy mi foglal sokat: azt kitorolheted az "rm -rfv /az/odavezeto/eleresi/ut" paranccsal (persze csak ha beirtad a pontos eleresi utat).
Vagy ha szeretned elolrol kezdeni a router konfiguralasat, akkor batran hasznald a "firstboot" parancsot!
-
garga01
őstag
válasz
garga01 #16644 üzenetére
Sikerült megoldani, ez a leírás alapján mentem végig, kaptam egy 5 portos switchet
-
vargalex
Topikgazda
válasz
garga01 #16628 üzenetére
Értettem én, hogy te úgy gondolod, hogy a routeren döglött a soros port. Csak a biztonság kedvéért kérdeztem, hogy teljesen biztos vagy-e benne, hogy az USB TTL adapterek jók. Próbáltál a baud rate-on kívül bármi mást is megnézni? Esetleg egy Logic Analyzerrel érdemes lehet megnézni. Ez utóbbiban Budapesten tudok segíteni...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
garga01 #16620 üzenetére
Ha soros porton össze-vissza karaktereket látsz, akkor pedig biztos, hogy a baud rate-val, paritással, stb. lehet gond. Esetleg magával a soros adapterrel, de ha más eszközzel működik, akkor nem valószínű.
Mondjuk elég egyértelműen le van írva: 115200 8N1 -
wigyori
tag
válasz
garga01 #16598 üzenetére
Szia,
Hat sok valasztas nincs, minthogy megnezed, hogy serial-on mit csinal, esetleg elso korben regebbi OpenWrt-t tolsz fel ra (17.01 elvileg mar tamogatta), es onnan sysupgradelsz majd latestre. A "fel is tolja a bin file-t" az itt azt jelenti ugye, hogy letolti az u-boot az ap.bin-t toled?
Koszi,
-w- -
krealon
veterán
válasz
garga01 #11729 üzenetére
"A másik router, ami a neted adja egy FritzBox, annak a saját IP-je szintén 192.168.1.1, de a tp-link-nek a wan portjába dugtam, elivleg így nem ütközik ösze az ip. Vagy ez lenne a gond?"
Ez a gond.
Egy router WAN es LAN oldalan nem lehet ugyanaz az alhalozat.
Ha a FritcBox marad192.168.1.1
es WAN-LAN kotod a TL-WR941N-hez, akkor a TP-link LAN IP-je192.168.2.1
legyen.Vagy hasznalhatod AP / Switch modban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest