Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem kell májusig várni az új flipes Motorolákra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
markussandor #12435 üzenetére
Szia,
Köszi a válaszod.
Ha jól értem így adható(ak) plusz interface(ek) a VM-ben futó openwrt-nek. Úgy rémlik, hogy korábban kapcsolási rajzokon azt láttam, hogy 2db interface van osztva ezeknek a kütyüknek, 1db a WAN és 1db a LAN (switch) részére. Tehát nekem a második (LAN) interface mögött egy adott VLAN mögé (pl eth1.10) kéne bedrótoznom 1-2 VM-et tesztelésre, úgy látom erre a fenti sok interface-es megoldás nem jó. Rosszul látom?Lett egy kölcsön router, amivel fizikailag tudom nyaggatni az openwrt-t.
Arra már rájöttem, hogy bizonyos portokat hogyan tudom külön VLAN-ba tenni és fel is húztam a DMZ VLAN-ra egy plusz DHCP pool-t de valamiért nem akar rajta IP-t osztani. A szükséges portok mellé a DMZ VLAN-hoz szükséges felvenni tagként a CPU switch portot is? (általában 5 vagy 6. port)Ha ez mind megvan, gondolom szükséges definiálni a tűzfalra egy külön zónát és ennek megfelelően a szabályokat.
Kihagytam valamit?
Köszönöm!
udv
letix -
krealon
Topikgazda
válasz
markussandor #12435 üzenetére
Jo tudni, regen hasznaltam mar VirtualBox-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest