- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dethroner #19110 üzenetére
Na, csodás. Leforgattam a friss 23.05.2-ből a régi konfigot, ami 23.05.0-rc3 verzióval működött a kütyün, de most sysupgrade után nem érem el a dobozt távolról. Most már valószínűleg kifutott a szabad helyből, hogy elférjen az overlayfs. Hozhatom haza és piszkálhatom UART-on.
-
janos666
nagyúr
válasz
dethroner #19108 üzenetére
Ha visszaolvasol itt a nevem alatt, nemrég összeszenvedtem egy OpenWRT 23.05.0 "buta AP" build-et. Nem őriztem meg, miután telepítettem a dobozra, mert úgy voltam vele, hogy "életemben utoljára piszkáltam ezt az öreg dobozt" (így is drukkolgattam neki, hogy működjön frissítés után, mert veszélyesen kevés szabad terület marad a flash-en).
De linkeltem a build config-ot, ha tudsz/akarsz magadnak forgatni 23.05.2 forrásból.
Nincs benne se tűzfal, se dnsmasq, stb, szóval csak AP-nek jó, router-nek nem. -
suste
veterán
válasz
dethroner #10989 üzenetére
ne kérdezd, hanem próbáld ki (ha tudod
)
szerintem a wds miatt egyformán kell mennie a kliensnek és az ap-nek, még akkor is ha lenne 2 rádiód
de a kérdésedből lejön, hogy nem értetted meg a wifi beállítások logikáját, pedig pont ezért csináltam ilyenre a 9092/basic/wifit:-van ugye "Wifi device" rész, ami a radió eszközt állítja (itt szándékosan nem is csináltam hozzáadás gombot, mert routereknél nem nagyon szoktak hozzáadni plusz wifi egységet -bár ugye USB-set lehetne)
a routerekben általában egy 1db 2,4ghz-es rádió van, és ha ennek a beállításait megcsinálod (channel, HW, HT, txpower...), akkor ezzel fog működni-és van a "Wifi networks" rész, ahol a wifi hálózatokat állíthatod be, amiből ugye annyit veszel fel amennyit akarsz, sokféle paramétert máshogy beállithatsz (mode, ssid, hidden, encryption, key, network...) az egyes hálózatokhoz, de a "Wifi device" az ugye fix.....
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10981 üzenetére
ennél többet is ha lenyitod a listát
(overlay clean)
de közben leesett, hogy te 4mb-os routerre valszeg felpakoltad a repairokat, amikben egy csomó olyan dolog is van, amire semmi szükség USB nélkül
na ezeket kéne kipucolnod a listáról, és akkor lesz valszeg elég helyed -
suste
veterán
válasz
dethroner #10977 üzenetére
Akkor csinál ilyet ha nincs elég hely menteni, ezt is írtam az előbb....
Mennyi a szabad hely?HW g/n, HT 20 = n20
HW g/n, HT 40 = n40
HW g/n, HT b/g = g
HW b, HT b/g = b (itt már mindegy hogy mire van állítva a HT, de azért legyen egyértelmű...)
Stb, stb...
Szerintem elég logikusan van felépítve.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10933 üzenetére
a linkelt app ugye kliens oldali, ami jól jöhet pl repeater alatt (és saját hálózatnál), de a wds a szerver oldalon oldja meg, és így tudja a routerek terheltségét is figyelni (előfordulhat, hogy kisebb térerővel nagyobb sebességet kapsz, mint nagyobb térerővel...)
parancsok:
szerintem már volt róla szó: 9092/system/runcommand (parancs futtatás?)
vagy ha nincs 9092, akkor SSH-n (putty)
re remélem nem begépeled, hanem copy/paste.... -
Headless
őstag
válasz
dethroner #10904 üzenetére
Systemx: out of memory-ról arra következtetek, hogy elfogyott valamiért a ram a letöltés közben oka, nagyon jó kérdés, de próbának először újra indítanám a routert hátha felesleges feladatok futnak még ha ez nem segít kinyomnám (disabled-re rakni az uhttpd-t) a luci-t és ssh alól próbálnám telepíteni.
-
vargalex
Topikgazda
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
dethroner #10856 üzenetére
Természetesen parancssorból (bejelentkezel SSH-n).
-
dethroner
veterán
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10824 üzenetére
ha stabilt akarsz, akkor HT20
a teljesítményt én is mindig visszaveszem, de azért az 1-2 az túlzás, nyugodtan mehet 14-esen is (40mhz-et meg sosem használtam, mert minek a telefonra nagy sávszél, ahova meg nagy kéne, oda úgyis kábel kell)
a 2db csatorna a HT40, ilyenkor ha megadod az 1-es csatornát, akkor ehhez képest +4 csatornával feljebb üzemelteti a második csatornát (1+5, 2+6, 3+7, stbstb)) -
suste
veterán
válasz
dethroner #10815 üzenetére
a wds lényege pont ez, hogy felkapcsolódik az adott wifire, és azt továbbszórja
ehhez ugye kell egy client wifi és egy ap wifi
ez a normális wds (sima WDS gomb)neked pedig a mi szerverünket kell beállitanod a 9092 weboldal számára, hogy láthassa a szerveren elhelyezett fájlokat
ezt a felső részben (ahol a dizájnt és a frissítési időt is be tudod állaitani) a 2 tábla közti sor végén tudod megtenni, : "Server: OFF" helyett pl: Server: susteopenwrt.ipdns.hu"
mivel nálad off van, ezért írja a lap tetején hogy "NO AVAILABLE SERVER" -
suste
veterán
válasz
dethroner #10777 üzenetére
Ha sok a 2,4ghz-es AP a környezetedben, akkor csak rontasz a helyzeten egy + saját AP-val.
A wifi jel a luciban a csatlakozott eszközöket mutatja, így ha nincsen kliens, akkor 0-át mutat. Ha le van tiltva a wifi, akkor pirossal át is van húzva.Basic mentés: a readme-ben részletesen le van írva, jobban nem tudom: [link]
Ha mindenféle tp-link routerrel szarakodnak a telefonok (mtk proci?), akkor a telefonok wifije nem szereti az atheros wifit.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10754 üzenetére
Mivel a 841-gyel a mi fw-nkkel tökéletesen megcsinálta a wds kapcsolatot, így én nem frissitgetnem semmivel.
A mienkben jópár extra dolog benne van ami a CC-ben és a LEDE-ben nincsen benne, és nem is fog felferni rá utólag!
Remélhetőleg a 1043-LEDE és a 841-BB jól együtt fog dolgozni, de próbáld ki..... -
Headless
őstag
válasz
dethroner #10754 üzenetére
Hardverileg ugyanaz a 2, de mint te is írtad szoftveresen nem. Ugyanis van egy hardver azonosító amit ellenőriz frissítéskor és az nem egyezik meg…
Wds-hez ez a lede is tökéletesen megfelel. Nem kell hozzá suste fw.
Mivel gondolom ez lesz a főrouter, így ezen csak a wifit kell átkapcsolni wds+ap üzemmódba a többit meg a 841-esen kell beállítani.
Kernel-t nem fogunk frissíteni egyéb okokból új routereken úgyis több hely van nem kell beleforgatni semmit.
V2-ből v3-at csak mtd flasheléssel tudsz csinálni amikor a korábban említett és minden egyéb ellenőrzés figyelmen kívül hagysz. Konkrétan nullákkal is teleírhatod a flash-t. Szép kis téglát okozva vele.
Gz állománty mint írtuk korábban, mentésként kell visszatölteni.
Ui: mostmár azért gondolkozhatsz is picit, mert mindent leírtunk neked legalább kétszer.
Rostiron: mint suste írta nem igazán van hely a 4mb-os flashen. Inkább egy csupasz CC buildet tegyél fel és utána csak azt a mentést ami kell is. Alapból egy minimal, utána meg backup oldalon ami kell, bár egy 841-eshez mi kell azt nem tudom, sok értelme nincs, max wds/repeater/switch/webcommander/cron de igazából mind nélkül meglehet lenni.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10747 üzenetére
Jesszus. Honnan veszed hogy v2-es fw jó lesz a v3as routerre?
Pont ezért van a különböző routerekhez másik fw, és ezért van az fw nevében a pontos router típus....A mentéseket pedig úgy kell felrakni ahogy a readme-ben olvashatod, ami pont ott van ahova mutatott a linked.
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #10732 üzenetére
Mindkét routert-t megnéztem wifi-n. Akad mindkettő. Speedtest szerint a letöltés wifin 35-45Mbps között váltakozott.
Sőt, több próbálkozás után sikerült csak wifin elérni a megosztott mappát 1043-n, többször sok várakozás után a megosztás nem elérhető, meg néha valami időtúllépést ad.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
dethroner #10707 üzenetére
Simán lehet, hogy valamelyik eszköz auto negotiation algoritmusa miatt folyamatosan kapcsolgat az 1000 és a 100 Mbps-es kapcsolat között, ami elviszi az időt.
Próbáld meg esetleg CC 15.05.1-el, vagy LEDE-vel, hátha változik a helyzet.
Esetleg egy ilyen hibás állapot alatt futtass egyswconfig dev switch0 show
parancsot. Annak a kimenetéből hátha látszik valami.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10705 üzenetére
figy, olvasod és végiggondolod amit írunk?
1: PC1 - Router - Box = akad
2: PC1 - Router - PC2 = nem akad (tippeltük, de akkor teszteld már le tényleg, annak ellenére hogy totál logikus, de az egész hibád nem logikus már)
gondolom ua filmet próbálod, és közben ugye nem állítgattál semmit
akkor hogy lesz ebből router hiba?
mirét csak a BOX-szal nem megy akadás nélkül? -
suste
veterán
válasz
dethroner #10703 üzenetére
persze, logikus lenne a router hiba, de akkor miért tud LAN-LAN (pc-pc) sokkal nagyobb sebességet, mint amit a film megkövetelne, és miért megy a 2 gép között hibátlanul a lejátszás?
ilyen hibát még sosem láttam, és senki nem is jelzett vissza ilyet
olyan már volt, hogy nem volt tökéletes a hálózati helyzet, ha másik fw-k voltak a routereken, de akkor minden kliens között szar volt
kábeleket cserélgetted közben? -
suste
veterán
válasz
dethroner #10699 üzenetére
na ez így tiszta x akta:
-láthatod, a LAN sebesség jó 2 gép között (10MB/s = 80Mbit/s)
-a routeren USB-n lógó penre jó sebességgel másolsz (10MB/s = 80Mbit/s), és innen megy akadás nélkül a lejátszásgondolom ha kipróbálod hogy az egyik pc-n megosztod a filmet és a másikon nézed akkor sem lesz gond
ezekután fogalmam sincsen, hogy miért akad a medialejátszó és a pc között az adatforgalomegyébként hamár openwrt-t tettél a routerre, akkor nem akarod nas-ként használni?
a legtöbben ezért okosítjuk a routert (torrent+samba+dlna+ftp)
persze sokkal lassabb a letöltés, mint pc-n, viszont a router úgyis egész nap megy, és jóval kevesebbet fogyaszt (5-15W), mint a pc..... -
suste
veterán
válasz
dethroner #10694 üzenetére
egyébként ne legyél ideges, mert mondtam hogy sokat kell olvasnod
és eddig szinte csak olyanokról beszéltünk, amiket elolvashattál volna az fw-hez tartozó readme-kben
most pl a mounts readme tartalmáról beszélgetünk:-Csatolás:
1:0.6-os FW-től az automount alapbeállításként üzemel, vagyis felcsatolja a rádugott meghajtókat:
Ha a LABEL="mnt", akkor felcsatolja a "/mnt" -be.
Ha a meghajtó SWAP-nak van formázva, akkor felcsatolja SWAP-nak.
Egyéb LABEL -nél pedig felcsatolja "/share/LABEL" -be.2: Luci/Rendszer/Csatolási pontok/Csatolt fájlrendszerek -nél meg kell jelenjenek a felcsatolt háttértárak.
A Luci/Rendszer/Csatolási pontok/Csatolási pontok menüt NE szerkesszük, ha az automount engedélyezve van!!!3: Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások -nál már fel van véve a "/mnt" -be és a "/share" -be csatolt pontok megosztása, így a hálózaton már el is érhetőek.
Windows intézőben:
-a címsorban az "Ez a a gép" helyett beírjuk router címét így: "\\192.168.1.1", majd enter megnyomása után megjelennek a megosztott mappák.
-a mappákon jobb gombos menüvel felcsatoljuk a kiválasztott mappát hálózati meghajtónak.TotalCommanderben: a Hálózat/hálózati kapcsolat -nál felcsatolhatjuk a windows-ba, mint külső meghajtót:
-Meghajtó betüjelet kiválasztjuk amit szeretnénk.
-Mappa: "\\192.168.1.1\XXX" (A per jel= "\", és nem= "/"!!!).
-XXX = Luci/Szolgáltatások/Hálózati megosztások/Megosztott könyvtárak/"Név" alatt ami van. (TplinkSMB, share, stb)szóval inkább én lehetek mérges, mert azt a pár readme-t nem olvastad el, ami az fw-knél van
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10694 üzenetére
de most miért a /share -be akarsz másolni, ahol nincsen semmi? (egyébként az win hülyeség, hogy akkor sem szokott oda másolni az intéző, ha oda van csatolva a pen, de pl totalcommanderrel simán másol...)
a beépített formázo a "/mnt" -be csatol, ahogy az előbbi képen láthatod is
a /mnt pedig a TplinkSMB -ként van megosztva, ezt már írtad is régebben, hogy van ilyen mappád is.... -
suste
veterán
válasz
dethroner #10692 üzenetére
igen, ezen a képen már látszik hogy felcsatolta a /mnt -be
most már a mounts oldalon is ezt kell látnod
viszont így a fájlrendszer ugye ext4, vagyis windows alatt macerás lenne felmásolni rá, szóval csak hálózatban érdemes használni
elvileg pc-ről is el kell érjed most már, és írni is tudsz rá
a luciban is van mount oldal (luci/system/mount points), de miért lenne ez jobb?a 2. képen a szolgáltatásokat látod, amik közül te sokat nem használsz
szóval nem hogy annak a 2-nek kéne mennie, hanem még sokkal többet letilthatnál
hogy megint ismételjem magam: README! ezzel kezdődik a basic -
suste
veterán
válasz
dethroner #10686 üzenetére
hát tényleg a falba verem a fejem
a "LABEL" az a háttértár (most ugye a pen) partíciójának a neve
formázásnál is megadhatod (még windowson is), de az intézőben is szerkesztheted
a "normális "LABEL" azt jelenti, hogy nincs benne ékezet, space, egyéb extra karakter (pl: "sony8gb", és akkor majd az elérési útvonal: \\192.168.1.1\share\sony8gb)ha jól csatolódott fel a pen a routerben, akkor ezt látnod kell a 9092/status/mounts oldalon, és akkor el is kell érjed a hálózatban (pl: [sdb1 -> /share/BACKUP])
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10681 üzenetére
Alaphelyzet=factoryreset után (amit többféleképpen is csinálhatsz, a lényeg hogy minden alapra áll, jelszó sincs, stb).
Most ugye kábeles kapcsolatról beszélünk?
USB: ha bent a pen a filmmel, akkor a médialejátszóddal megkeresed a hálózaton a router megosztását (mint ahogy a pc-n lévő filmet), és a penről lejátszod a filmet. (\\192.168.1.1\share\LABEL)
1043fw hibáról nem tudok
próbálj meg LAN-on egy fájl másolást, hogy mennyivel megy 2 gép között -
suste
veterán
válasz
dethroner #10674 üzenetére
elvileg nem szól bele semmi a lan forgalomba
nem tudom hogyan kerestél rá a megosztott mappára, de próbáld meg újra betallózni
a gyári fw-vel ugye 192.168.0.xxx ip-k voltak, openwrt-n meg alapból 192.168.1.xxxa wds routert meg húzd ki amíg nem tudod rendesen beállítani
úgyis elég erős most a 1043-asod is -
suste
veterán
válasz
dethroner #10670 üzenetére
mind a 2 routeren 40-mhz-re kell álllítani, hogy jól működjön minden
a 2. router ip-jéről már írtam....
ez fix ip-n van, tehát nem fogod látni a DHCP táblában!
próbáld meg azt, hogy kábellel rácsatlakozol, és úgy próbálod meghívni az 1.2-n, majd 1.3-on, stbstb
egyébként szerintem amikor beállítottad a wds-t, akkor kiírta a címét a weboldal ("WDS_LAN_IP=192...")a roaming az működik egyébként?
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10659 üzenetére
A klienseken mennyi a kapcsolati sebesség?
Nem lehet hogy csak 1 csatorna megy? (20mhz)
Openwrt-n 1 csatorna az alapbeállitás.
De figyelj oda, mert ha most átállitod 40mhz-re a főroutert, akkor elveszítheti a jelet a WDS.
Vagy elölről kezded és 40-re állítod a főroutert és utána wds, vagy most először a wds routeren állítod át (és akkor már eröltetnéd is: noscan=on), majd utána a főrouteren.
A wds routernek elvileg 1.2-kéne lennie, de ha nem volt szabad ez az ip, akkor ment feljebb... -
suste
veterán
válasz
dethroner #10650 üzenetére
wds: 9092/wifi-extra/readme! itt le van írva hogy első lépés a master router átállítása wds+ap módra
utána pedig a 9092/wifi-extra/wds oldal jön
szerintem elég egyértelműek a menüpontok841v9 webrevert: webes visszaállító fw minek, ha van recovery??? amit egyébként megtalálsz a webrevert mappában...
-
krealon
veterán
válasz
dethroner #10642 üzenetére
"most letöltök egy ilyen TFTPD64.exe fájlt, remélem az jó lesz."
Jo lesz, de csak akkor ha kikapcsolod a windows tuzfalat.
TFTP-s eleszesnel szenvedtem, hogy miert nem indul el az atvitel, mikozben a soros porton irta, hogy probalkozik.
Kikapcsolatm a windows 7 tuzfalat, es hopp, egybol elkeszult...
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10637 üzenetére
A linkelt TFTP visszaállításnak működnie kell, ezt már írtam az előbb is!
Valszeg ott rontottad el, hogy nem a factory reset gombot nyomtad, hanem az overlay-ből töröltél valami fontos mappát, amivel megölted.
Ha visszakerestél volna a fórumokban (openwrt, 1043,3600, stb) a visszaállításra, akkor megkaptad volna a választ a mikéntjéről. De ha csak az fw-nk changelogját elolvastad volna, akkor is megkaptad volna a választ.
Szóval ha valamit nem értesz, akkor jön az amit az előző hsz-emben is írtam, hogy olvasás,olvasás,olvasás,olvasás,olvasás,olvasás,olvasás,....
Ha valamelyik menüpont nem világos, akkor semmiképpen ne nyomd meg az ottani gombot, hiszen a rendszer "OPEN", vagyis mindent lehet, amiben a féltéglázás is benne van. De csak "fél", mert ott van a TFTP, vagy a "failsafe" (openwrt wiki!), és legvégül a sorosport. -
suste
veterán
válasz
dethroner #10633 üzenetére
1-2 fontos dolog, amit érts meg, fogadd el, vagy térj vissza gyárira
-Openwrt: a kulcsszó az "OPEN". Egyrészt ugye nyílt foráskód és lehet bárkinek módosítania, de átlagfelhasználó szemszögéből szerintem inkább azt kell benne érteni, hogy mindent meg lehet oldani.
Persze a "mindenhez" már érteni kell a parancssorhoz is.
-Luci: úgy készült, hogy a lehető legtöbb dolgot be tudd állítani, és pont ezért teljesen más felépítésű, mint a gyári fw-k, ahol fix darabszámú dolgok (interfészek, wifi, tűzfal, stb) vannak, és csak ezeket állíthatod.
Itt annyi interfészt vagy wifit veszel fel, amennyit csak akarsz, teljesen modul rendszerű a felépítés, mindenhol ott a hozzáadás gomb. Viszont minden beállítást külön kell megcsinálni, a legtöbbször több külön álló menüpontban található (a gyárival ellentétben). Ha jól akarod kezelni, akkor ki kell ismerned, ami nem 5 perc, és nem is 1 nap. Az egész logikáját kell átlátni, sok keresgélés a fórumokban (1043 topic a legbővebb), sok olvasás.....
-9092: a luciban nem megoldható dolgokból indultunk (hdd/pen formázás, fájlkezelés, komplex parancssorok végrehajtása, stb), plusz készültek weboldalak 1-2 komplexebb beállítás egy oldalra hozására, ahol 1-2 kattintás az, ami amúgy luciban 5 perces ide-oda katingatás/keresgélés lenne (ha nem rontod el a sorrendet, mert akkor lehet resetelni a luciban és előről kezdeni, és máris fél órád elment).
Plusz elkészült a setup/basic oldal is, ami kicsit hasonlít a gyári varázslóhoz, egy oldalra van hozva a legáltalánosabb beállítások. Csak végig kell menni balról jobbra a gombokon (wan-internet, lan-belső háló és ip foglalás, wifi-név és jelszó, firewall-átirányítások és szülői felügyelet), pár perc alatt üzemkész a router. Azt tényleg nem értem, hogy ez hogy lehet bonyolultabb mint a luci, ahol ezek mind másik menüpontban vannak?Kétféleképpen csinálhatod a beállítást. Vagy tényleg meg akarod érteni az egészet, és akkor sok időt kell rászánnod, lucit böngészni, resetelgetni, stbstb. Vagy beállítod egyszerűen pár perc alatt a 9092-n a 1043-at routernek, majd a 841-est WDS-nek.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10633 üzenetére
Azt értem, hogy most már nem éred el. Csak azt nem értettem, hogy miért a 9092- n nyomkodtál, ha neked az tünt bonyolultnak
.
Közben az is eszembe jutott, hogy a mi 841-es fwinkben ugye a wifi alapbeállitásban él (a sima openwrt-ben tiltott), így azt sem értem, hogy miért nem tudtad életre kelteni?
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10631 üzenetére
Pedig pont a lucit szokták bonyolultnak nevezni a gyári után, mivel nem egy helyen vannak az általános beállítások (wan/lan, wifi, átirányítás, stb).
De ha már a luci tetszett, akkor ott is van luci/system/flash,reset oldal a visszaállításra.
A TFTP-nek működnie kell v9-en.
-
suste
veterán
válasz
dethroner #10627 üzenetére
Ha a 841 nem a fő router, hanem csak a 2., akkor ennek a beállítása csak 2-3 kattintás lett volna a 9092-n. Ilyenkor kár belebonyolódni a normál router beállitasokba.
A főrouternél ha a gyárihoz hasonló beállítást akarsz, akkor érdemes végigmenni a 9092/setup/basic -en. A wifinél annyi a lényeg, hogy első lépésként be kell kapcsolni a device-t.
Reset: tartsd 15mpig nyomva a resetgombot bekapcsolt állapotban.
-
Headless
őstag
válasz
dethroner #9243 üzenetére
Nincs ilyen esetben sem. Az n-es eszközök úgy is 'n'-en csatlakoznak.ami változást hozhat valamely eszközöknél az az eröltetett 40 mhz-es sávszélesség, ha valamivel nem lennél megelégedve.
Sávszélesség: 40 mhz
Force 40 mhz: pipa ->CC utáni luciból már kivették ezt a funkciót, csak ssh-n tudod beállítani
/etc/config/wirelessoption noscan '1'
-
Headless
őstag
válasz
dethroner #9241 üzenetére
b,g szabvány elavult, csak régi eszközök kompatibilitása miatt van. Szerintem én még b-s eszközt nem is láttam, persze nem vagyok egy öreg róka.
g+n-el biztos elleszel. Persze vannak már újabbak is de azt a 1043 nem támogatja. Ilyen az AC például.
Semmi hátrányod nem lett az fw cserélgetésekből. Pont olyan az eszközöd, mintha most hoztad volna ki a boltból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged