-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsombe
senior tag
válasz
fatal` #16186 üzenetére
Szelessav.net oldalán mérve: letöltés 578mbit/s, feltöltés 317mbit/s.
Speedtest.net oldalán mérve: letöltés 615mbit/s, feltöltés 308mbit/s.Ezek szerint a software offloading segített. Bár még mindig lehetne jobb az eredmény az 1000mbit/sec-től ez még távol áll.
Csak tudnám 5Ghz-en miért ilyen gyenge az eredmény.
149-es csatornán van az eszköz, bitrate-nek 650mbit-et ír.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
fatal` #15911 üzenetére
Ez a dolog úgy néz ki, hogy van Inviteles net, ahhoz kaptam egy ZTE router modem kombót.
Arra kötöttem egy switchet az alsó szinten egy PC miatt, majd az emeletre kábelt húztam és ebbe a végpontba raktam a TP Link Archer C5 v1.20-ast. Így elvileg nem kell állítanom semmit,vagy?AP módba van most a vezetéknélküli beállítás, de nincs netem. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
fatal` #15909 üzenetére
Szia!
Honnan tudom feltelepíteni a DDNS-t? USB alatt arra gondolok, hogy van a routeren 2db USB port és pl.: gyári FW tudtam médiaszerverként használni az okosTVhez. De itt nincs említés sem az USB-ről.Inviteles netem van. Gyári FW-ról frissítettem, igen.
Esetleg, ha nem tetszene ez a dolog, tudtok segíteni visszarakni a gyárit?
-
kiborg
aktív tag
válasz
fatal` #15844 üzenetére
Kívülről elérhető,mert munkahelyről SSH-n lépek be mindig, saját netről netezek a cégnél(korlátozások nélkül)
Ezért akkor érdemes frissíteni. (erről még fogok kérdezni)DIGI 1 Gigabites WAN-t ki tudja használni vagy kevés hozzá a router? (elvileg a WAN port is 1G-s, de hiába, ha a hardver esetleg kevés hozzá)
-
vargalex
Topikgazda
válasz
fatal` #15698 üzenetére
Érdemes keresni a wiki-n, mert ezzel pl. egy egész oldal foglalkozik...
-
krealon
veterán
válasz
fatal` #15698 üzenetére
"Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a bridge módba rakott szolgáltatói ONT-t elérjem valahogy a belső IP-jén?"
En ugy oldottam meg, hogy felvettem egy uj halozatot statikus IP-vel a WAN (eth0) inerfeszre.
config interface 'MODEM'
option proto 'static'
option ifname 'eth0'
option ipaddr '192.168.100.11'
option netmask '255.255.255.0'root@OpenWrt:~# uci show network.MODEM
network.MODEM=interface
network.MODEM.proto='static'
network.MODEM.ifname='eth0'
network.MODEM.ipaddr='192.168.100.11'
network.MODEM.netmask='255.255.255.0'
root@OpenWrt:~#Letrhozas SSH-n (copy/paste):
uci set network.MODEM=interface
uci set network.MODEM.proto='static'
uci set network.MODEM.ifname=$(uci get network.wan.ifname)
uci set network.MODEM.ipaddr='192.168.100.11'
uci set network.MODEM.netmask='255.255.255.0'
uci commit network
reload_config -
vargalex
Topikgazda
válasz
fatal` #15688 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok, mert én is felvetettem, de nem kaptam választ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest