Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Paarthurnax

senior tag

válasz MacAndor #5888 üzenetére

"Képszerkesztés - tutira Mac (OS X 10.5 vagy 10.6). A Photoshop CS3, CS4 és CS5 stabilabban fut a Macen."
    Folyamatosan hasznaltam es hasznalok a munkamhoz Photoshopot es Windowson is ugyan olyan jol futott mint most OSX alatt. Nem vettem eszre valtozast a Mac-re valtast kovetoen, hogy stabilabb lenne. Leginkabb RAW kepek feldolgozasara, kb 30-50MB-os, par layeres TIFF kepekekkel hasznalom.

"Webszerkesztés"
    Ez igaz. :) Windows alatt Notepad++, OSX-en TextWrangler.

"Programozás - ez is tutira OS X, a rendszerrel megkapod INGYENESEN a sokkal jobb Xcode-ot, a Visual Studio nem annyira jó és fizetős is."
    Ez mondjuk attol is fugg mit programozol. En mondjuk Eclipse-et hasznalok Javahoz es az mind a ket rendszeren ugyan olyan faszan fut. XCode tenyleg nagyon fasza, foleg GUI tervezes tetszett nagyon, de azt Objective-C-vel hasznaltam csak. Nem tudom milyen a Java tamogatas. Van olyan jo mint az Eclipse?
    Eclipse azert jo, mert millio kiegeszitot lehet hozza letolteni es nem tudom, hogy az XCode-hoz van e ilyen sokfajta. Legutobb pl. GWT kellett, aztan smartGWT, es talaltam ilyet is. :DDD

"Maga az oprendszer - ezt nem is kéne magyaráznom, OS X, stabilabb, jobban néz ki "
    Windows 7 ota ezt nem mondanam.

"Hardverminőség - a Maces hardver jobb mint az átlagos PC cuccok"
    Igen, az atlagosnal jobb persze, de az Apple nem az atlagos kategoria es ha PC-bol is tullepunk az atlagoson, akkor az Apple nem feltetlen jobb mint egy Lenovo vagy VAIO.

"Én inkább a Macet ajánlom, ha nem a játék a fontos."
    En is. :DDD Imadom az uj MBP-t. A Windows-os regi notim itt porosodik az asztal szelen.

Új hozzászólás Aktív témák