Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
MacAndor
üzenetére
"Képszerkesztés - tutira Mac (OS X 10.5 vagy 10.6). A Photoshop CS3, CS4 és CS5 stabilabban fut a Macen."
Folyamatosan hasznaltam es hasznalok a munkamhoz Photoshopot es Windowson is ugyan olyan jol futott mint most OSX alatt. Nem vettem eszre valtozast a Mac-re valtast kovetoen, hogy stabilabb lenne. Leginkabb RAW kepek feldolgozasara, kb 30-50MB-os, par layeres TIFF kepekekkel hasznalom."Webszerkesztés"
Ez igaz.
Windows alatt Notepad++, OSX-en TextWrangler."Programozás - ez is tutira OS X, a rendszerrel megkapod INGYENESEN a sokkal jobb Xcode-ot, a Visual Studio nem annyira jó és fizetős is."
Ez mondjuk attol is fugg mit programozol. En mondjuk Eclipse-et hasznalok Javahoz es az mind a ket rendszeren ugyan olyan faszan fut. XCode tenyleg nagyon fasza, foleg GUI tervezes tetszett nagyon, de azt Objective-C-vel hasznaltam csak. Nem tudom milyen a Java tamogatas. Van olyan jo mint az Eclipse?
Eclipse azert jo, mert millio kiegeszitot lehet hozza letolteni es nem tudom, hogy az XCode-hoz van e ilyen sokfajta. Legutobb pl. GWT kellett, aztan smartGWT, es talaltam ilyet is.
"Maga az oprendszer - ezt nem is kéne magyaráznom, OS X, stabilabb, jobban néz ki "
Windows 7 ota ezt nem mondanam."Hardverminőség - a Maces hardver jobb mint az átlagos PC cuccok"
Igen, az atlagosnal jobb persze, de az Apple nem az atlagos kategoria es ha PC-bol is tullepunk az atlagoson, akkor az Apple nem feltetlen jobb mint egy Lenovo vagy VAIO."Én inkább a Macet ajánlom, ha nem a játék a fontos."
En is.
Imadom az uj MBP-t. A Windows-os regi notim itt porosodik az asztal szelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Windows alatt Notepad++, OSX-en TextWrangler.
TigerCat