- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Mikika #44017 üzenetére
Nagyon csodálkoznék, ha tényleg hiányozna... Amit hiányzónak gondolsz, annak valószínűleg nem is kell ott lennie ;-) Valahogy így néz ki elméletileg M.2 csatlakozó.
-
Mikika
aktív tag
válasz
Mikika #44016 üzenetére
Na meg van a hiba!!
Windóz alól sem látja az SSD-t
kínomban mikroszkóppal megnéztem a foglalatot amibe belepattan az SSD.
HIÁNYZIK egy láb a csatlakozóból. Le vagyok döbbenve hogyan ment keresztül minőségellenőrzésen? Vadonat újan vettem 2 éve most tettem bele az SSD-t. nem veszek tőlük többé semmit -
vadkörte
addikt
válasz
Mikika #44014 üzenetére
Próbáld ki a HUB-ot másik eszközzel, ha lehet NE Mac legyen. Ha azzal sem látja, akkor a HUB oldalon van a hiba (kontakt, vagy HW hiba, stb...) ha látja, akkor más felé kell elindulni
#44013 Noxy
Ezek az Ali-s SSD-k mennyire megbízhatóak? AGPTEK HUB-ba kellene egy M2-es vegyes adattárolásra, (mindenféle szirszar) -
válasz
Mikika #41152 üzenetére
Lehet még egy régebbi verziót használsz!? Azokkal nem volt gond.
Ameddig ezt a szoftvert használtam, addig minden letöltött filmnél szaggatás és képhiba volt 5 percenként, akár külső SSD-re töltöttem le, akár a gép saját tárhelyén volt. De sokszor el sem indult a lejátszás. Kipróbáltam több féle médialejátszót és a TV saját lejátszóját is.
Aztán egy másik Apple topikban itt a fórumon felvetettem ezt a problémát, ott okosítottak ki, hogy ez lehet a gond és tényleg!
-
miresz
veterán
válasz
Mikika #41092 üzenetére
Köszönöm! Igen ott rendeltem meg én is. Ennyibe kerül most is. Ők adják a legjobb áron. Annak mondjuk jobban örülnék ha NVMe SSD-t kezelne, jelenleg az van rajt külső meghajtónak ez marha jó gyors. De hát kellene a front usb is, úgyhogy valamit valamiért.
A színe megegyezik a Mini színével? Képed van róla, hogy hogyan mutat alatta?
MasterMark Ez sem tűnik rossznak, bár nekem kell az USB A is. -
Czo
addikt
válasz
Mikika #40831 üzenetére
Igen, erre gondolok en is, hogy lehet, hogy ez bugos. Siman lehet, hogy annyira kevesen probalkoznak ma mar a szinkronizalassal, hogy ezek a bugreportok elmvesznek a zajban. Mivel az opcio megvan a funkciora, ezert mukodnie kellene, pont ugy, ahogyan korabban is mukodott.
-
RaZroX
addikt
válasz
Mikika #38551 üzenetére
Én még nem vettem mert felmerült pár kérdés bennem. Ha válaszolsz ezekre, megköszönöm
Ha a HUB jackjébe dugok fülest akkor tudok váltani a Mac Mini saját Jackje és ez között?
Az elképzelés az lenne, hogy a gépen lévőbe menne a hangrendszer, a HUB-ba pedig a fejes és váltogatnám, hogy mikor melyik kell.SSD tesztet csináltál esetleg? Mennyit tud átadni a HUB?
-
blakey
titán
válasz
Mikika #37346 üzenetére
Egyszerűen, kb. ugyanúgy ahogy Androidon is, FE File Explorer az egyik megoldás, számomra a leghasznosabb iOS/tvOS app (megvettem), feltelepíted a telefonra és wifin simán átmásolod, az FE File Explorer létrehoz egy könyvtárat és oda tudod rendszerezni a fájljaidat. Én még soha nem csatlakoztattam iOS eszközt a géphez fájlok átmásolásához, rádásul ez a fájlkezelő zenére és fimre is egész használható, nem kell külön lejátszó ha nincs rá igény.
-
Syl
nagyúr
válasz
Mikika #36995 üzenetére
Magic Trackpad 2 és első naptól kezdve szeret kihagyni. A két ujjas scroll az nagyon sűrűn kimarad. Ja, és kb hetente egyszer totál eldobja a trackpad-et. Ilyenkor ki- majd vissza be kell kapcsolnom a trackpad-et. Ha rá van dugva a kábel, akkor semmi ilyen gond nincs vele.
Hogy sokunknak miért nem jó az eredeti Apple egér, már nagyon sokszor le lett írva: főleg ergonómia.
-
tacto
aktív tag
válasz
Mikika #34668 üzenetére
Bocs, hogy erre, most, de lattam, hogy rendelkezel ilyennel.
Megjött a fapados (ssd nelküli) Satechi mac mini hub.
Minden port ok, egy kivetelevel, az USB-C-n nem ismeri fel a külsö SSD-t a rendszer, nem mutatja a drivert. Az összes USB-A-n, illetve a Mac Mini (M1) sajat 2 Thunderbolt csatijan is tökeletes.
Ami erdekes, megha hiba is van, hogy ugyanakkor a külsö SSD hazon levö led vilagit rendesen a csatlakoztataskor a hub kerdeses egyetlen C portjan.
Altalanosan is, van esetleg valakinek ötlete?
Ugye M1, itt nincs SMC, ilyesmi. Mondanam, hogy rossz a port, valoszinüleg az is, de az SSD led jelzi a csatlakozast. Sajnos, jelenleg mas nincs itthon USB-C cucc. -
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
válasz
Mikika #33628 üzenetére
Elolvastam. HDMI-n elvileg nem tud többet. Le fogom teszteni, jöv héten érkezik meg a gép.
Lesz dock is DP portal, és lesznek megfelelő kábelek is....
De #33618-on azt kérdezték, hogy TB-n tud-e többet. Én pedig azt írtam, hogy azon igen. Azért ez egy screenshot, aminek azt gondolom lehet hinni...Most akkor lehet én értek rosszul valamit?
-
-
-
blakey
titán
válasz
Mikika #32357 üzenetére
Valószínűleg nem megfelelő a megosztás. Van Apple TV topik, ott leírhatod a gondodat, de egy picit több információra lesz szükség.
-
Ed Parker
nagyúr
-
válasz
Mikika #29436 üzenetére
Mondjuk ez is megérne egy külön sztorit. Céges Macbook Pro múlt péntek óta az előszobában pihen a táskájában, utoljára tehát lassan 1 hete volt bekapcsolva. Ehhez képest válaszol néha a pingre!!
Múltkor megpróbáltam nyomozni ennek kapcsán, de nagyon kacifántos már egy modernebb mac-nek a működése ilyen téren. Powernap, find my mac, meg ezer egyéb szolgáltatáshoz kapcsolódó bonyolult power policy felel az egészért. Én megfejteni már nem akarom, de nem is zavar, had csinálja, tényleg elhanyagolható az egész
-
cigam
titán
válasz
Mikika #24855 üzenetére
http://applehelpwriter.com/2011/09/21/how-to-uninstall-mackeeper-malware/
Azt megkérdezhetem, hogy mi vett rá a telepítésre?
-
r4z
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest