Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ez hasznos infó. Egyébként csak 21"-esre igaz, mert abban van csak laptop hdd, de ezért én pl. sose néztem meg hogy azzal kavartak e valami hasonlót, csak elkönyveltem hogy biztos ott is ez van. De jó tudni hogy a 2.5"-ös gagyi hdd-nél már elfogyott a lendület erre a hülyeségre

Egyébként azt is jó tudni, hogy nem feltétlenül kell thermosensor kábel a régi (vagy az új 27"-es) imacekbe se, HA ssd megy a hdd helyére. Régebben forgott közkézen a neten egy belsős Apple szervizutasítás, amiben szerepelt, hogy ebben az esetben rövidre lehet zárni a HDD bay szenzor jelét, ugyanis az SSD nem termel akkora hőt, hogy lényeges legyen a monitorozása (a rövidzár pedig 0 fokot jelent az SMC-nek, szóval minden rendben lesz). Persze ha a gyári hdd helyére egy nagyobb nem-apple hdd kerül, vagy sshd, akkor nem szabad ezt a megoldást alkalmazni. Ebben amúgy az a jó, hogy házilag is meg lehet akár barkácsolni viszonylag könnyen, és ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

TigerCat