Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Az MPlayerX telepítője másnál is felrakta a mackeepert és a zipcloudot?
Gondolom én ynomtam el valamit ugye? Mert ez nem túl jó. Mondjuk mindkettőt rögtön töröltem a francba...
-
Hege1234
addikt
windows on próbáltam csak de nem jött össze
mivel a grafikus kártyát kérte volna
egy full alap lehet fenn mivel nincs se amd se nvidia logó
hogyan tudok hozzá letölteni videódrivert ?azt kéne kiderítenem hogy a hd graphics-on kívül mi van benne
erre melyik a legjobb program ?
(én mondjuk arra tippelek hogy a hd 4000-es széria lesz)bootcamp-el tudnék hozzá csak drivert nézni ?
vagy az is csak ezt az alapot tudja letölteni ? -
Hege1234
addikt
blakey
madgie
-
Hege1234
addikt
Szaisztok!
2012-es mac mini-be thunderbolt csatlakozóba (villám ikon van és nem megjelenítő)
dughatok mini displayport-ot ?
a hdmi már foglalt...2 monitor így fog menni ?
-
TBMC
addikt
A minap meló előtt takarítottam az imacet, es furcsa dologra lettem figyelmes. Mivel az imac fölött egy 42"-os monitor van, így az imac képernyőjének felső 2cm-re mindig árnyékban van. (ez a lentebb leirtak miatt fontos infó)
Mikor kivettem az asztal közepére a gépet, letakarítottam a képernyőjét, az alább látható pár mm-es hézagra lettem figyelmes. Ez valami ragasztó elvállás lehet? Mert ha árnyék vetül a felső részére a képernyőnek, vagy akár az ujjam odateszem felülről a keretre akkor már nem is látszik. Tehát maga a fény kerül be valahogy a keret és az üveglap közé, és ez okozza azt a pár mm-es "lyukat".Mit lehet vele kezdeni, szervízben ezt megoldják vajon? tudom, másnak apró hiba, bármi egyéb... de engem idegesít, hisz egy alig pár hónapos gépről beszélünk, és már csak az ára miatt sem elhagyagolható számomra, ha már vmi ennyibe került legyen tökéletes (5k cto imac)
előre is köszönöm a válaszokat!

-
cigam
titán
Liquivid 1.2
Egy videó és fénykép szerkesztő. Ismeri és kezeli a legtöbb népszerű formátumot, minden felbontásban (beleértve a HD-t, 2.7K-t és 4K-t). A Liquivid olyan eszközöket biztosít, mint a defishing, zajszűrés, stabilizáció, élesítés, forgatás, szín vagy kontraszt módosítás, a videó sebességének módosítása, vágás.
csak ma ingyenes -
wm2
őstag
válasz
Matthu
üzenetére
Igen. És meg is értem, hogy a gari meg egyebek miatt miért a legújabbat preferálod. Én is cégen keresztül intéztem a gépem, máskülönben nem vettem volna. Persze az én minim más kategória. Állítólag a MacCorner jó áron tolja. A viszonteladók tudnak az árral játszani. iJoenál is ki lehet fogni.
-
wm2
őstag
válasz
Matthu
üzenetére
Elhiszem. Meg azzal is kalkulálnia kell az embernek, hogy ezért a pénzért DDR4 PC wörksztésönöket vehet. Durván jókat. Az én tapasztalatom (zenei téren legalábbis), hogy akik idehaza Almán tolják, nagy általánosságban 2.1-3.1 Pro-kat használnak. Nagy beruházás ettől feljebb Apple gépben gondolkodni.
-
Szőr mentén a heti offtopic témához:
http://prohardver.hu/tema/mac_osx_pc-re/hsz_25984-25984.html
For the record: tudom hogy mi a jogi állásfoglalás erről, valahol egyet is értek vele. Nekem az egészre csak azért volt szükségem, hogy szépen át tudjak állni Windowsra desktopon. Ez nem lesz rövid idő, 1-2 hónapot biztos el fogok vele szarakodni. Érthető okokból 2db sokszázezres gépet meg nincs kedvem párhuzamosan birtokolni, pláne hogy el se férnek az asztalomon együtt

Azért egy MBA-m maradni fog...

-
blakey
titán
Mindkettő sikerült? A "sidebaron" lévő házikót szeretnéd átnevezni (az nem szgép név)? Bootolj a teleptőről é nevezd át, rámész és cmd+i majd átnevezed, elvileg, régen kellett átneveznem, de nem kell újra formázni a rendszert.
Ha hálózati nevet akarsz változtatni akkor azt előttem leírták. -
oszy
veterán
A Finderben hogyan lehet látni az elsődleges partíciót? Újra fel lett telepítve az os x és partícinonálás is megvolt akkor. A múltkor is gy csináltam, de akkor láttam azt a partíciót is..
Viszont a nevet elrontottam telepítéskor. Azon már nem lehet módosítani? oszy mac mini volt és most nem ezt adtam neki
Vagy kezdjem előröl az egészet? -
wm2
őstag
válasz
Matthu
üzenetére
Igaz amit Chal ír. Nagyon bele kell ásni magad a Mac Pro világába és erre aktív meló mellett nem biztos, hogy mindenkinek van ideje. Érteni kell hozzá és kell egy nagy adag fanatizmus is. Ha mindenképpen az új alap Mac Pro mellett döntesz, akkor is előbb nézz körül a használt piacon. Szoktam látni garanciával makulátlan állapotban. Ha egy ilyenből sikerülne alkudni nem is lenne olyan rossz (legalábbis az iMac 5K-hoz képest).
-
válasz
Matthu
üzenetére
Nagyon gondolkodtam rajta, de nekem is ez volt vele a bajom. Ma még jó vétel, ezzel egyetértek, vélhetően még jövő ilyenkor is örülni fogsz neki. De ennél hosszabb távon sajnos egy időzített bomba, nagyon komplex a logic board benne, egyszerűen naivság azt gondolni, hogy 6-7 éves korára majd biztosan minden oké lesz vele. Ez persze nem 100%, de jelentős mértékű a kockázat. És ha ez beüt, akkor jöhet a vadászat az ebayen, meg a további pénz beleöntése, vagy az öreg jedi felkutatása aki talán tudja javítani egy profi SMD forrasztóállomással, vagy nem (vagy még több kárt csinál
).Az a baj hogy 300-400kHUF + a ram, ssd, gpu hatalmas összeget tesz ki a fenti kompromisszumhoz képest, egyszerűen én nem merek beleugrani, pedig teljesítmény meg szerelhetőség terén tényleg nagyon csábító

-
wm2
őstag
válasz
Matthu
üzenetére
400 körül szoktam volt látni a kedvencemet az alap vkarival és pár giga rammal. Az ilyet az ember úgy bővíti, ahogy pénze van rá. Sajnos nem sokat látni, mert jó cucc és megéri upgradelni. Később leírom hol érdemes nézni, most dolgom van. :-) Thunderbolt miatt meg ne fájon a fejed. Ezt líszámítva minden nagyon durván felhúzható benne. Nyilván többet eszik, mint egy iMac de aki melózik és fontos neki a határidő, az nem ezt nézi. Az iMac-nél pont a bővítési és karbantartási költségeken bukod a naftot amit megspórolsz vele. :-/ Sose szerettem.
U.I.: nVidia kártyák árait is nézd meg. Ill. táblázatokat a konkurenciával.
-
Matthu
aktív tag
Ahogy nézegettem a dual D300-as Firepro sem gyenge már. Szívem szerint nem költenék rá sokkal többet. Nem tudom, hogy érezném-e annyival gyorsabbnak a középső Mac Pro-t mint amennyivel drágább. A mostani iMacemnél biztos ezerszer gyorsabb lesz az alap Mac Pro, szóval borítékolható a boldogság.
A kérdés, hogy várjak még, vagy nem fogják mostanában frissíteni. -
-
válasz
Radomer
üzenetére
Szerintem is az energiagazdálkodáshoz van köze, ezzel én is szívtam már egyéb js-ek miatt, viszont nem oldotta meg a fent említett opció kikapcsolása a dolgot, tovább meg nekem sem volt kedvem keresgélni. Van néhány általam kedvelt js alapú játék (pl. Candy Box 1-2, A Dark Room), ezeket képtelenség Safari alatt játszani mert teljesen belassulnak vagy megállnak a javascriptek ha nem aktív a tab
További érdekessége a dolognak hogy nem mindig csinálja, gondolom terhelésfüggő lehet. -
Radomer
aktív tag
8.0.8 legújabb verzió.
Próbáltam pluginok nélkül is, de elég rapszodikus a működése. Valamikor működik valamikor meg visszalépve a számláló már túlhaladta a a klip maximális hosszát és fekete kép fogad.
Maradok a Firefoxnál youtube zenehallgatásnál amíg nem lesz javítva..

Köszi szépen srácok!
-
cigam
titán
-
Radomer
aktív tag
Bocsi előre is lehet nem ide tartozik a kérdés, de hátha tudtok segíteni.
Safariban a youtube kezelése kissé bugos olyan értelemben, ha másik tabon vagyok és lejátszási lista van betöltve nem hajlandó a következő számra váltani. Egyetlen eset működik, ha épp azon a youtube oldalán (tab-on) vagyok. Ill hozzátartozik az is a jelenséghez, ha másik tabra nyitom ki a lejátszandót addig nem indítja el amíg nem megyek át arra a tab-ra.
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
4K már megy SST-vel, csak nagyon meg kell nézni a monitort, mert nem mindegyik gyártó lépte még meg a dolgot. Ezek stabilak, jók, ugyanaz mintha FHD lenne, nincs benne semmi kókány. Amúgy nem tudom hogy eddig eleve miért nem SST-vel csinálták, annyira nem mélyedtem bele.
5K az MST only továbbra is, és azt írják róla hogy stabil. Sajnos nem volt alkalmam testközelből kipróbálni, de ahogy 5K iMacet se vennék a fent említett okokból, úgy MST-s 5K monitort se

-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Már vannak egy ideje 5K monitorok, de csak MST-vel mennek. Utoljára mikor ezzel foglalkoztam (5K iMac megjelenése előtt), akkor elég sok panasz volt az MST-re a 4K monitoroknál (Apple vonalon se ment jól amúgy), de fejlődhetett azóta a dolog szoftveresen, mert már jobbak a tapasztalatok sokkal.
Ettől még persze a legjobb továbbra is a DP 1.3 lenne, de egyelőre nem vágott még bele egy gyártó se. Egyébként pont emiatt nem venném meg most az 5K imacet, mert az meg szabványt sértve tudja az 5K-t, tehát egyrészt hosszú távon nem tudni milyen gondok lesznek vele (erősen overclockolták benne a display timing chipet), másrészt lehet hogy már idén kijön ugyanennyi pénzért a frissítése, ami DP 1.3 lesz, és lehet használni 5K monitorként is (a mostanit sajnos nem lehet az egyedi hack miatt).
-
Matthu
aktív tag
Nagyon átment a Mac topik Hackintosh topikba, nem? iMac 5k valós tapasztalata senkinek sincs? Üdv!
-
cigam
titán
Akkor nem értetted meg, amit mondani akartam, vagy nem tudtam úgy megfogalmazni a mondanivalómat, hogy mindenki számára egyértelmű legyen.
Szerintem meg pont az a "fanboy-os", hogy a platform váltást tűzválasztónak tekinted. Igaz, hogy egy új fejezet a Macintosh történelemben, de nem attól lesz "dzsunka PC", hogy milyen CPU-t használ.Attól dzsunka, hogy nem tesztelt, épphogy elinduló eszközmeghajtók fogják hadra, a legváltozatosabb állapotú hw-t.
Még a válogatott hw sem biztosíték semmire. Maga a mac is csak pár kereskedelmi forgalomban beszerezhető chip-ből ál össze, és mégis be-be csúszik egy olyan gikszer, ami sw-es javítást igényel, vagy adott esetbe hw cserét. Elhiszem, hogy valakinek az hobby-ja, hogy a szabadidejében megpróbál mac-et építeni, de én már kinőttem belőle (annó Windows 3.1-es PC-ket faragtam magamnak otthon, még a 386-os 486-os időkben). Ma már inkább csak használni szeretem a gépet. Azt már meg sem említem, hogy a szoba dísze lehet, és csendben teszi a dolgát.
A dolog legalitását meg szóba se hoztam! -
válasz
Ragnar95
üzenetére
Bocs az offért, de annyit azért hozzátennék, hogy összesen 1.5 db egyedi dolog van a macekben ilyen téren, az egyik az SMC, ami nincs PC-ben (hála a jó égnek, szerintem egy nagyon félresikerült koncepció), a másik 0.5 a TPM chip, ami azért 0.5 mert a PC alaplapokon is van mér régóta, csak ugye nyilván nincs benne az Apple által aláírt kulcs. Ez utóbbi ellenőrzésének a kikerülését oldja meg a hackosxnél a Multibeast meg a Clover. Szóval a bootloader kerüli ki a TPM ellenőrzést, az SMC kext meg emulálja az SMC-t. Ez a kettő mindig kelleni fog hackosx esetén, ha törik-ha szakad. Aztán hogy ezen kívül még milyen 3rdp okosított drivert kell belegyömöszölni (aka. kext) az már csak hw válogatás kérdése.
-
Ragnar95
félisten
Nem is csak a hardver része a fontos, csomó alaplapnál például a BIOS-szal volt baj...
Ugyanazokból az alkatrészekből pedig nem tudsz építkezni, mert az alaplapok egyediek a Macekben, olyat nem kapsz boltban. Notebook vonalon meg nincs is reális alternatíva hackliként, mivel ott annyi az egyedi komponens,h nincs olyan modell kb, aminél mindenre lenne kext.
Válogatott alkatrészekből valóban lehet jól működő hacklit építeni, de azért sosem lesz 100%-ban olyan, mint egy valódi Mac. -
rjg
őstag
Nézd, amióta az Apple is átállt Intel platformra, azóta ha tetszik, ha nem, ez is csak egy dzsunka PC, még ha válogatottabb alkatrészekből és szebb csomagolásba állítják össze. Ha valaki nem tudja, vagy akarja megfizetni a brand felárát és ugyanazokból az alkatrészekből állít össze egy gépet, akkor annak illik működnie. Ilyen szempontból a hozzászólásod, nekem kicsit fanboy-osan erős. Úgy is, hogy soha nem volt hackintosh-om és várhatóan maradok Apple notebook vonalon, mert az összes baromságuk mellett, az én számomra még mindig ez a legélhetőbb alternatíva.
Az más kérdés, hogy Regiee -nek nem itt, hanem a hackli fórumban lett volna célszerűbb feltenni a kérdését. -
-
cigam
titán
válasz
Regiee
üzenetére
Azért ne felejtsd el, hogy azt a 2-4MB/s-ot megszorozni 8-al. A torrent MByte-ban számol, az internet sebességmérők pedig Mbit-ben. Vagyis a torrent neked wifin 16-32Mbittel megy, ami nem olyan rossz. Olvasd át ezt. + OSX86 topikban kaphatsz tippeket mit kell még hegeszteni rajt.
-
DanielK
addikt
válasz
Regiee
üzenetére
WiFi vagy kábel, először is?
Sima letöltés megy nagyobb sebességgel?
A 240 Mbit/s a upc megadott sebessége. Te nagyjából 25-35 Mbit/s töltesz adott esetben, hiszen a 2-4 MB/s ennyit jelent. Az nem rossz.
Egyébként a torrent letöltési sebessége a seedelők számától is függ!!! Emiatt ingadozik folyton a letöltési sebesség
Tölts le egy linux disztrót (legális tartalmat!). Ha az jó sebességgel megy (8MB/s - ez a garantált 60Mbit/s letöltés amit a upc ad neked), akkor nincs gond. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlottak nekem egy programot, mert torrenttel illetve nettel bajok vannak.Nézd meg karbantartó programmal pl wiseregistry spyboot 1.6.2 (immunizálás és keresés), 240-es csomagnál ahol 15ds freki van ott ha nincs is meg a 240, de 100 alá nem megy, lehet valami fogja.
Tudtok ajánlani nekem valamit amivel ezt tudnám diagnosztizálni?

De leírom a problémát ezért hátha van ötlete valakinek. UPC Fiber Power 240. Speedtesttel megvan a sebesség, torrentben felmegy 13-15 MB/s-re majd visszamegy és megáll 2-4 MB/s-nél. Gigabites alaplap, és Hackintosh vana gépemen. Elméletben router és utorrent jól bevan állítva.
-
KMan
őstag
válasz
bladekettő
üzenetére
En filmezesre hasznalok egy cinema display-t, teljesen jo. Bar en ppi vak vagyok, ugyhogy nekem nem magasak az igenyein ilyen tekintetben

-
dezs520
senior tag
Köszönöm srácok,nézelődök...

-
dezs520
senior tag
Sziasztok,szeretném kipróbálni az osx-et,ehez szeretnék egy mac minit.
Nem szeretnék próbára egy 15 ezres gépbe ugrani,viszont tetszenek az elcapitan funkciói (csak almás telóba utazom)
Tehát tudtok valami táblázatot,vagy infót,hogy melyik a legrégibb mini,amin még elfut az elcapitan? -
r4z
nagyúr
válasz
spacer
üzenetére
Egyetlen kextet kellett felraknom, az integrált hangét, illetve a wlan + BT kártyának az ID-jét kellett beleírnom a meglévő AirPort kextbe. Semmi DSDT. 10.10.5-re frissítéskor semmi gond nem volt, az El Capitannel is csak azért fogok kivárni, hogy frissítsék a MultiBeastet, de az egyik bétát felraktam pár óra erejéig, teljesen jól futott. Ha okosan válogatja össze az ember a gépet, nincs vele szívás.
-
spacer
aktív tag
Én másfél évig használtam hackintost, de a végén elegem lett belőle. Meguntam, hogy minden egyes frissítés random módon kínszenvedés volt, vagy csak simán szívás.
Kb. két éve ruháztam be egy 4 magos minibe, és nem bántam meg. Igaz drágább volt, és elméletileg már akkor is lassabb mint a hacklim, de kevesebbet fogyaszt, az asztal dísze, és nincs az az órákig tartó ba••akodás vele, hogy most a hangkártya nem szól, vagy a Trim támogatást nem tudom bekapcsolni az istenért se, a friss dsdt-vel nem indul a rendszer, vagy egyszerűen sötét a képernyő frissítés után, stb, stb. -
Valamint sikerült odáig is eljutnunk, hogy egy hackintosh jóval kevesebb szívás, mint életben tartani egy egy generációval régebbi Pro-t (főképp videókártya upgradere gondolok, de tud vele lenni egyéb szopás is). Ha a PC-t nulláról építi az ember, akkor nem is annyira vészes egy "gold" configot összerakni osx-hez. De majd nyilatkozok bővebben úgy fél évnyi tapasztalat után

-
wm2
őstag
http://m.jofogas.hu/pest/Keresek_Apple_Mac_G4_Cube_34128033.htm

Én 5.1 Mac Pro-t vennék. Ahogy a pénztárcám engedné úgy építeném. A hatosok elég durván jók.
http://www.everymac.com/ultimate-mac-lookup/?search_keywords=MacPro5,1
-
r4z
nagyúr
Én is a hűtés (és a költséghatékonyság
) miatt építettem hackintosht. Nem bántam meg, full terhelésen is alig melegszik, miközben olyan halk, mint idle-ben.Almáéknak amúgy régi szokása alulméretezni a hűtést a dizájn miatt. Vegyük csak példának a Power Mac Cube-ot, amiből csak a dizájn miatt spórolták ki a ventit. Túl is melegedett belőlük egy csomó.
-
válasz
Matthu
üzenetére
Szerintem teljesen elgurult a gyógyszerük, én az inteles macek óta vagyok vásárló/user, de részemről idéntől leléptem, már építgetem a PC-m. Nem mondom hogy az húde jó, de perpill úgy érzem hogy bőven egy kisebb rossz. Az Apple mobil/tablet és a laptop dolgaival viszont nincs baj szerintem, azt még (egyelőre) nem kúrták szét.
-
Matthu
aktív tag
Én is ebben bízom, hogy frissítenek a Pron. Az első szériás cuccoktól mindig félek, ilyen az 5K iMac is. Ott van az első generációs retina Macbook Pro, annak is gondok voltak a kijelzőjével. Azért ez nagyon elkeserítő, hogy az Apple ennyire háttérbe tolja a dizájn miatt a hűtést. A 2011 mid iMacemben 3 venti van és közel nem ennyire bika a hardver. Itt meg kb 250 wattos TDP-t akarnak hűteni egy bordával meg egy hoki ventivel. Nem is értem hogy gondolták. A 6 magos Mac Pro már nagyon jó választás lenne, gondolom az AMD d300 VGA elég. Használtan meg lövök egy Thunderbolt displayt.
-
válasz
Matthu
üzenetére
Szerintem várj egy kicsit, elég rég nyúltak hozzá a Pro-hoz, talán jönni fog új. 9.-én lesz event, ami bár valószínűleg az új mobilokról és talán az Apple TV-ről fog szólni, de sosem lehet tudni hogy nem lesz e egyéb upgrade bejelentés. Az 5K imacet lehet hogy én is kerülném hasonló szituációban, eléggé egyedi megoldások vannak benne (pl a gpu és a display közötti szinkronizáció, ami miatt külső monitornak sem tudod használni később 5K-ban), a következő széria már vélhetően szabvány megoldásokat fog tartalmazni ebből is, mert időközben beértek a dolgok a piacon.
-
Matthu
aktív tag
Sziasztok! Ritkán vagyok ilyen tanácstalan mint most. Szeretnék venni egy új macet, mert a régit kinőttem. Videóvágással foglalkozom, ezért mindenképpen szükségem van a teljesítményre. 2gép jöhet szóba. A Mac Pro vagy az új 5K-s iMac. Szívem szerint a Mac Pro-t választanám, viszont az alap verzió 4magos xeon procija nem túl acélos, ezt az iMac Core i7-e elveri. iMacból a kimaxolt (i7 4ghz, radeon 295x 4gb) annyi lenne mint az alap Mac Pro és akkor már van egy frankó monitorom. Akkor miért dilemmázok? Sok helyen olvastam, hogy kegyetlen módon melegszik az iMac, komoly renderelés közben a CPU-GPU páros 100 fok körül üzemel és throttlingol. Ez nem túl bizalomgerjesztő, főleg azért mert 5 évre tervezem minimum a beruházást. Mivel nagyon sok pénzről van szó, szeretném normálisan elkölteni.
Főleg olyan emberek hozzászólásait várom, akik ismerik ezeket a gépeket vagy van konkrét tapasztalatuk a témával kapcsolatban. A "feleennyibőljobbpctrakokösssze" trollok nem érdekelnek, mivel csak Mac jöhet szóba a szoftverek miatt, amikkel dolgozom.
Előre is köszi a segítséget! -
cigam
titán
Audio Recorder for Mac csak ma ingyenes.
-
rii
nagyúr
" .... Azt ígéri, hogy ez is veszteségmentes, de nem próbáltam ki .... "
hát ... belegondolva, .... remélem jobban működik, mint a finder .-)mert a finder is, ráhúzok egy nagy adagot move-olásra .... egy hibás file-on az egészet eldobja ... semmi retry, skip ... ha move-olnom kell, akkor mu commander .-)
-
szkinni
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy honnan tudnék szerezni 10.6 snow leopard10.6 snow leopard, mert van egy 8 éves Mac amit nem tudunk telepíteni, letöltött nem jo, pendrives sem mert azt meg nem látja. Köszi
-
rii
nagyúr
sziasztok
kérhetnék egy kis segítséget?
volna egy ingyenes partcionáló porgram, amivel lehet particót méretezni?
(ntfs, .. de ntfs3g-ven lehet írni)
10.5.8 a system -
bladekettő
tag
Hali
Van aki használ cineme display-t? Mik a tapasztalatai? Nekem otthoni felhasználásra,filmezésre kéne...
Gondolkodom a vásárlásán 24"-os változatban, használtan.....de nem tudom,hogy biztosan ez lenne e a megfelelő vagy inkább pl dell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) miatt építettem hackintosht. Nem bántam meg, full terhelésen is alig melegszik, miközben olyan halk, mint idle-ben.

TigerCat