- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Out
addikt
Esetleg ez? Bővebben: link
-
mkbla
senior tag
én k3b-t használok, kipróbáltam az eroaster, meg xcdroaster, meg mittudomén még milyen programokat, de nem mindegyik működött nekem se normálisan, igy most maradtam a k3b-nél. próbáld ki te is, gnome alatt nem tom, próbáld ki...
ha már cd irásnál tartunk, lehetséges h a plextor 708A dvd író nem olvassa az ujraírható dvdket, mert eddig 2-t nem olvasott.... (mondjuk nem az enyém, csak kölcsön van nálam, de akkor is kicsit meglepődtem rajta...)
-
vtechun
veterán
a sysconfigban csak olyan van, hogy network könyvtár abban a hálókártyaszámok, mindhárom hálókártyáé, ezek könyvtárak, ezekbe belépek, és akkormindegyik hasonlóan épül fel van bennük egy AUTO file ami ures + mégegy ipv4 nevü könyvtár amibe van 2 file vagy 3 ha dhcp-s ez a 2 file az address és a netmask + a 3. ha van az a DHCP, lehet, hogy az AUTO file tartalmát 1-é teszem akkor automatikus lesz, kipróbálom... mert mindegyiké üres...
-
-
Par1zer
csendes tag
Hello!
A telepítés végén indul újra, tehát elér 100%-ig és ''ő'' mondja hogy most akkor ujraindulok. De még nem kéri a 2. és 3. CD-t.
A particionálást próbáltam winfos alatt PQmagiccal, próbáltam linux telepítő alatt automatán, és egyszer kézileg is.
01 01 01 01 01 01 01 01 01 ....
Mindig ez a vége -
Uzmany
őstag
De, látszik. De nem tudok netre jutni... Valahol azt írta ki, hogy állítsam be a hardvert
Csak tudnám, hogy hol
Felteszem újra, mert lehet, hogy jól összekavartam szegénynek mindent
Viszont telepítésnél felajánlja, hogy valami routeres csomagot is választhatok.
Mivel nálam router van, válasszam ezt, vagy csak feleslegesen bonyolítanám? -
eddie303
őstag
Gnome Commanderrõl annyit, hogy kicsi satu még, pl. másolás után ki kell menj a másik oldalt a könyvtárból s vissza, hogy frissítse, de nah
Egyébbként mc is RulZ
A használatról meg azt mondom, hogy én is fokozatosan tértem át, s mostmár nagyon ritkán járok WindowsbanDe pl. egy idõ után megelégeltem Mandrake-t mert szép, de lassú... Jött UHU... Szép, jó, minden, de nem lehet rendesen custom kernelt forgatni alá, nemtetszik... Jött Slackware... Na hát, két nap beállítani, de jó gyors, s arra szabod, amerre jól esik... Erre jött a gentoo, ami végleg arra táncol, amerre te fütyülsz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest