- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Par1zer
csendes tag
Hi all!
Nah a Suse 9.0-t feladom csak ''01 01 01..''az eredmény.
Megpróbáltam a 9.1-et igaz ilyen újságmellékletes 1CD-s szar, de az még fel sem települ. Elkezdi tölteni a kernelt, és kifagy az ''Activating usb devices ...''-nál.
Szal a ''done'' már nem kerül a sor végére
Jah 8 usb bemenetem van, minegyikből kihúztam mindent, ugy se ment tovább.
A 9.0 itt még simán tovább ment. Most ez mért?????
DE akkor is Linuxot akarok!
Tud vki olyat ajánlani ami talán felmenne a gépemre mert Suse nem igazán akar.
Par1zer -
Par1zer
csendes tag
-
Par1zer
csendes tag
Hello!
A telepítés végén indul újra, tehát elér 100%-ig és ''ő'' mondja hogy most akkor ujraindulok. De még nem kéri a 2. és 3. CD-t.
A particionálást próbáltam winfos alatt PQmagiccal, próbáltam linux telepítő alatt automatán, és egyszer kézileg is.
01 01 01 01 01 01 01 01 01 ....
Mindig ez a vége -
Par1zer
csendes tag
Hi all!
HELP PLZ!
SUSE 9.0 Prof-ot szeretném felrakni. Elindítom a telepítőt, végigmegy simán, megkapja a root és swap partíciókat. Kiírja hogy kész és ujraindul. Jah és mindent felismert. BIOS-ba benyomom, hogy wincsiről boot-oljon. Indul a gép és kiír kilenc és fél sor ''01''-et. SZal fél képernyő tele van ezzel és semmi.Mért???
Bejövök winfosba, megnézem PQmagic-el a Linux particiók megvannak, és a root nem üres. Már 3x próbáltam újra rakni de mindig ez a vége.
Teljesen üres wincsire akarom raki a linuxot, a winfosom egy másikon van.
Konfogom: P4P800-E deluxe, 512MB (333) dualba, 2.4 P4 Nw, Xv 9800 SE, 757MB moncsi, ms 1.1A patkány, 60GB maxtor.
Előre is köszi mindnekinek.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest