- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Na, én mióta Gentoo-zok, a rendszer részeit is fordítom
apt-get jó megoldás, de azért se vagyok oda. Inkább a slack - féle tgz jött me, mert nem üvöltözik semmiért, meg a portage, ami annyiban hasonlít az apt-re, hogy ha van függõség, automatikusan szedi, tölti, fordítja... Nekem eddig ez a portage rendszer nagyon tetszik.
-
dabadab
titán
Ti200 tiz alatt mar biztos van, az kb annyit tud, mint egy R9100, a Ti4200 arakban nem vagyok igazan otthon, viszont az kb masfelszer gyorsabb. Ha erdekel, akkor itt van egy bazi nagy teszt a kartyakrol: Bővebben: link
-
eddie303
őstag
hmmm, a 10k-t nem tudom, szerintem rá kéne keresned, itt a piacos topikokban mennyiért vesztegetik, még a gef3-at lehet megúszod annyiban. A teljesítményükrõl megint nem tudok semmit mondani, mert nem is láttam ilyent, max amit láttam gef. fx 5200 volt, abból ha kapsz egy márkást, s lehetõleg ultrát, annak jó a teljesítménye, elõször mikor láttam egy MSI-t, oda meg vissza voltam tõle, aztán mikor láttam a noname-eket, jött hogy hányjak. Azért tanácsoltam azokat, mert azokat favorizálják itt, s biztos jobban tudják, mint én.
[OFF] taltos: e haragudj, azt a hsz-t filmnézés közben írtam, s nem figyeltem ide. Éjjel írtam sleepwalkers-be, arra már Te nem voltál asszem. -
Out
addikt
Q9: What colour modes are currently supported?
A9: 24-bit True Colour is currently the only native colour mode for the ATI Proprietary Linux Driver. 8-bit colour can be achieved using the pseudo-colour visuals feature, but may not work in all applications. 16-bit colour is not supported; if any of your critical applications require 16-bit colour, you should not install the ATI Proprietary Linux Driver
Magyarul megszivtam, koszonom ATI -
eddie303
őstag
Nem tudtam, de nálam a changelogból egyik probléma sem állt fenn, 54.46-os drivert használtam eddig. Az elsõ azért nem, mert nem használok twinview-et, nincs,csak 1 videokimenet a kártyán, a második azért, mert nem Gef4Ti4200 sajnos
Mod.
Ja, s a Duronom se tud X86/64-et
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Hát nekem TnT2-vel nincs baj
Ha sokat kell játszani, szerintem szerezz be vhonnan Gef4Ti4200/Gef3Ti200 körüli valamit, nem mintha életemben láttam volna bármelyikbõl is egyet (Románia szegény, legdurvább videokártya Radeon9200SE volt amivel dolgoztam
) ezeket nagyon meri ajánlani. Oda meg úgyse kell DX9 capability...
-
eddie303
őstag
Részlet a cdrecord man-jából:
-atip Retrieve and print out the ATIP (absolute Time in
Pregroove) info of a CD/DVD recordable or CD/DVD
rewritable media. With this option, cdrecord will
try to retrieve the ATIP info. If the actual drive
does not support to read the ATIP info, it may be
that only a reduced set of information records or
even nothing is displayed. Only a limited number of
MMC compliant drives support to read the ATIP info.
Ha jól emlékszem, xcdroast is az atip infóval adott annyi infót a lemezrõl, sajna nincs cdíróm itt melóbanDe linux kerül
-
steveetm
őstag
nem, abszolut semmi nem történik.
Még egy érdekes dolog.
Van a gépben két belső modem is, amit nagy nehezen sikerült életrekeltenem egy driverrel
cu val rácsatlakzok, le is utdom kérdezni, a gond cask az vele hogy a driver amivel meg , nem támogatja class 1 ként, így faxolni nem tudok vele. a külső modmeet class 1 ként felismeri faxaddmodem, leteszteli stb, de arra meg cu val nem tudok csatlakozni(több külső modemet is próbáltam).
cu: open (/dev/ttyS0): Permission denied
cu: /dev/ttyS0: Line in use
ezt írj ki, de ha echozok ttyS0 ra modem villog, meg mint írtam faxaddmodem felismeri...azért érdekes.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
hát azzal kezdtem. Mondom mi a helyzet, faxsetup lefut, faxaddmodem leteszteli a modemet, fel is veszi, hylafax elindul, aztán sendfaxal küldenék faxot a köv formában :
sendfax -f ''root@localhost'' -R -r ''teszt tárgy'' -c ''teszt komment'' -x ''asdf'' -d ''tesztcímzett@061-------'' file
ez ezt adja
Warning, verbose = Yes (line 16)
Warning, timezone = local (line 25)
Warning, dialrules = /etc/hylafax/dialrules (line 33)
Trying localhost (127.0.0.1) at port 4559...
Connected to serv1b.
és itt vár. hylafax logok nem jönnek létre, néha syslogban látni ezt:
Jul 30 14:40:39 serv1b FaxGetty[15089]: OPEN /dev/ttyS0 HylaFAX (tm) Version 4.1.8
Jul 30 14:41:00 serv1b FaxGetty[15089]: MODEM TP560 DATA/FAX/VOICE 56K MODEM TP560 Data/Fax/Voice 56K Modem/
Jul 30 14:41:00 serv1b FaxGetty[15089]: STATE CHANGE: BASE -> RUNNING (timeout 30)
Jul 30 14:41:00 serv1b FaxQueuer[15082]: MODEM ttyS0: READY, capabilities Pc0f9c703:ff
Jul 30 14:41:22 serv1b HylaFAX[15095]: Protocol botch, unexpected EOF.
ez a hülye protocol botch nem tom mi, rákerestem már erre is, de semmi használható.
az a dialrules warning is érdekes, de nem tudok vele mit kezdeni, ahhoz nem nyúltam.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest