- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ezis_foglalt
csendes tag
válasz
eddie303 #847 üzenetére
Én sem állítom, hogy a Windows olyan pofonegyszerű lenne, de a warázslóknak köszönhetően pld. a Win '95 óta is óriási az előrelépés.
Én annak idején jól megtanultam a Win '95-öt + Office 97-et, persze csak felhasználói szinten, és azóta igazából nem vállalom, hogy beleásom magam bármilyen programba. Ennek az eredeti szakmám látná kárát, ami ugye nem rendszerprogramozás, vagy alkalmazásfejlesztés.
Ezt kellene végre megérteniük a fejlesztőknek, hogy a mezei felhasználónak nincs ideje többszáz oldalas felhasználói leírásokat átböngészni.
Egy cégnél lehet hívni a szoftverest, de Magyarországon van otthoni felhasználó és egyéni vállalkozó kb. 2 millió (?), akinek nincs saját informatikusa. Náluk a költségvetés sem engedi meg, hogy minden hibára karbantartót hívjanak.
Különben a Windows hibaelhárítója is egy nagy csőd, de ott alapból általában jól sikerülnek a dolgok, így utána ritkán kell használni. (Kompatibilis hardvert kell venni.)
Az én Windows XP-m egy legális OEM, semmilyen kézikönyvet nem kaptam hozzá, és vígan megy, mint a karikacsapás.
Amikor ezt tudni fogja a Linux, akkor szívesen dolgozok vele IS, nem átállásról van tehát szó, csak olyan kíváncsi ember vagyok, aki szeret belekóstolni több friss husikába. Igaz ugyan, hogy pld. a Suse 9.1 az előző, mondjuk a 7-es verzióhoz képest, amelyet szintén feltettem egy napra, aztán sutba vágteam anno, fejlődött, értem ez alatt a Windows-szerű megjelenést (Task bar stb.), de még mindig nem az igazi.
Persze, csak csodálni tudom, azokat, akiknek van idejük elmélyedni a lelkivilágában, de nem lehet mindenki sz.gépes pszichoanalitikus.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ezis_foglalt
csendes tag
válasz
eddie303 #833 üzenetére
OKé, nem sz*r a Linux, hanem gagyi. Így jobb?
A MSW sem tökéletes, de legalább lehet mellette kávézni, sétálni, szórakozni, szóval nem rabolja el az ember szabadidejét.
Nem is tudtam, hogy az Open source, vagyis a ''free'' (sic!) azt jelenti, hogy börtön a négyfal között.
Nesze nektek!
Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest