- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hiába a sok atomerőmű, Franciaország így sem lesz AI-hatalom
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kabaré....
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
St3ven
addikt
Kupás rajtsorrend:
Blaney 17.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Két Penske a döntőben, úgyhogy ezúttal nem fogják egymást tolni, az már biztosnak tűnik. Lehet, hogy pont ezért egy nevető harmadik nyer? Nagyon várom, mi sül ki ebből.
Addig is bepótolom a Truck-ot.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
.LnB
titán
Nem szeretem a Nascar-t nem nézem. Fujj.. (Larson kiesett a plaoff-ból
).
Hát hallod, ha Logano innen megnyeri, tökön szúrom magamat!
Reddick-nek szurkolok, de Blaney-t se bánom ha behúzza.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
St3ven
addikt
Martinsville be like:
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
.LnB
titán
Hát szerencsére egyáltalán nem volt durva crash. A talladegai tempót elnézve meglepő is. De egyébként nem volt rossz futam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hallottam. Meg a balesetről is. Ma megpróbálom megnézni a futamot, mert sajnos nem néztem vasárnap. Vagyis amikor belenéztem, akkor nem volt Hendricks-es a top 20-ban. Aztán a vége kicsit más lett.
-
.LnB
titán
Ez a daytonai futam ez beteg volt. Kicsit túltolták a baleseteket a srácok. Na meg, micsoda győztes lett a végén?? Haha.
-
.LnB
titán
Közben Dillon megtarthatta a győzelmet. De a playoff indulás jogát elvették tőle. Nagyon helyes. Emellett 25 pont levonás, és a spotterét, aki bíztatta a kilökésre, három futamra eltiltották.
Szóval az a baj, hogy a Nascar-ban nincs egyértelmű szabályrendszer. Nincs egy publikus szabálykönyv, amibe bárki beleolvashatna, és hivatkozhatna rá. Ez persze azért van, mert a Nascar vezetősége folyamatosan úgy alakítja a versenyeket, a történéseket, hogy az a legnagyobb reklámot, figyelmet generálja a versenysorozatnak. És ennek vannak ám bőven hátulütői, még akkor is, ha most jó lépéseket tett a szervezet Dillon büntetésével.
De volt ez már bőven másként is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez nem versenyzés. De "jó" emberekbe kötött bele a hülye. Logano-t és Hamlin-t nem kell félteni.
-
.LnB
titán
Hallottam, hogy megint cikrusz volt, de még csak pár kört láttam belőle. Talán majd ma este..
-
St3ven
addikt
Dillon produkciójához mit szóltok, ez még belefér?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Redneck
nagyúr
Bakker ez a sárga nem hiányzott a végére. Szerintem Keselowski és Blaney nem fogja bírni naftával. Larson valszeg behúzza.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
St3ven
addikt
Mit vártok, hogy teljesít majd Larson az Indy 500-on és a Coke 600-on?
-
.LnB
titán
Kyle ezt megint megérdemelte. Kíváncsi lennék az arcára. Mert az egyik videó alapján, benyelte azt az ütést a bal szeme alá. Csak nem látni tutira.
-
St3ven
addikt
Kansas után ez sem volt rossz verseny!
Buescher ahogy megtolta Keselowskit Reddick ellen, majd ahogy elment mindkettejük mellett, amikor összekoccoltak! Itt még nem gondoltam volna, hogy végül az “öreg” nyer.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
.LnB
titán
Hűha, itt volt dráma megint a vége fele.
Jó futam volt ez is.
És micsoda ikonikus festéssel sikerült győzni..[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nekem sajnos még kimaradt, de várom hogy elkapjak egy ismétlést. Imádom ezeket a szoros befutókat!
-
St3ven
addikt
Lehetséges még ennél szorosabb befutót produkálni?
-
.LnB
titán
Bakker... Indycar-ban ez a próba babás incidens, tökéletesen bemutatja a széria komolytalanságát..
És még a sárgát sem lengették be.. Én nem hittem el amit látok..
[link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ejj.. Pedig izgi volt a vége.
-
Redneck
nagyúr
Nem jött össze a dupla, de nem bánom, mert valamiért én is a rosszfiú szerepben tetszelgő Hamlinnel szimpatizálok.
Idén nagyon szoros lesz a bajnokság.Szerk:
Ébresztőt állítottam be, így sikerült megnézni a végét.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
A pizza sül, és kezdek álmos lenni. Vajon végig tudom ma nézni, vagy felébredek legalább az utolsó negyedre? Tegyék meg tétjeiket.
-
St3ven
addikt
Ross Chastain falonfutása 2.0 by Corey LaJoie
-
.LnB
titán
Tyűű.. Rendesen kiborult a bili az Indycar-ban. Elvették a Penske csapat szezonnyitó győzelmét. És kizárták utólag két versenyzőjüket.
"Az IndyCar hivatalos tájékoztatása szerint a gárda a push-to-pass rendszert manipulálta, aminek következtében a regulákkal ellentétben már a rajtnál, valamint a restartoknál is képesek voltak használni az extra lóerőket."
Külön pikantéria ugye, hogy kié az egész Indycar széria?! Roger Penske-é... Akit már így is nagyon sokan, nagyon élesen bíráltak, hogy mit csinál a szériával. Nincs is szép jövőképe sajnos a versenysorozatnak. A motorokat sem tudják leváltani. Lehet, hogy a Honda át is költöik a NASCAR-ba lassan. Szóval van baj... Erre most jött ez a balhé.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
Ne már, az Indyben is delta időznek? Pont azt szerettem az amcsi szériákban, hogy nyomják mint süket a csengőt.
Indy mostanában elkerült, de majd figyelem mikor van ismétlés. A kedvenc városi pályám (Nashville) idén tuti nem lesz, mondták az egyik közvetítésben.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
.LnB
titán
Vagy az Indycar-ra. Tegnap a Nascar után megnéztem azt is, ott is ez ment.
Bár nem olyan mértékben, mint a NASCAR futamon.
Remélem a Coke600-ra kitalálnak valamit, mert ez így méltatlan.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az utolsó 5 kör jó volt. Előtte meg szánalmas üzemanyag spórolás ment... Teljesen méltatlan a Nascar-hoz.
-
Redneck
nagyúr
Sikerült megnézni mindkét befutót es utolsó 60 kört. Az Xfinity nem volt semmi, de a Cup is tetszett. Szegény Hamlin beszopta, Keselowsky meg brutál milyen tempókülönbségeket ment néha.
Jó futamok voltak!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
sixpak
nagyúr
Én nem nagyon merek olvasgatni itt, mert én 99%-ban nem élőben nézem, hanem másnap, vagy még később....persze ez az én bajom, nyomjátok csak.
Legyen egy régi klasszikus is..
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
St3ven
addikt
Nem semmi befutó volt az Xfinity-ben!
(Jó volna, ha lenne itt a topicban spoiler kapcsoló, mert nem tudom, hogy akit érdekelt, látta-e, de ismétlés már lement.)
-
St3ven
addikt
Nem értettem, Hamlinék mit gondoltak két körrel a vége előtt.
De még úgy sem, ha többen, vagy ha mindenki kijött volna. Legjobb esetben ugyanott lett volna a kijövetelkör, hacsak nem a pitmunkában bíztak ennyire. De itt a mezőny elején inkább azzal lehet nyerni, ha kiállnak előled, mert olyan kevés volt már hátra.
-
.LnB
titán
Nem semmi jubileumot ünnepelt a Hendricks vasárnap! Jobban örültem volna persze ha Kyle nyer, de ez a dominancia durva volt. Hamlin-ék okosak voltak azzal a kiállással.
A meg nem értett zsenik.
-
St3ven
addikt
-
Redneck
nagyúr
Most tudtam csak megnézni. Valóban érdekes befutó volt. Szegény Truex meg lett sz*patva rendesen. Éreztem a végén hogy ebből a helyzetből Hamlinék megcsinálják, de azt nem gondoltam hogy a 19-es így visszaesik.
A kiugrás gáz, Hamlin megint nem lett közönségkedvenc.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
.LnB
titán
Érdekes egy befutó volt ez. Hamlin kiugrásáról meg tudomást sem vesz a Nascar.
-
St3ven
addikt
Joey Gase v. Dawson Cram
-
Redneck
nagyúr
Úgy emlékszem WEC volt már a COTA-n. F1-re is alkalmatlan valóban, mert csak 1-2 előzési pont van, és az is csak a DRS miatt működik. A szlalom részen nehéz követni a másikat, így többnyire nem szokott látványos lenni a futam.
Ez van, nem lehet mindig izgalmas.
-
.LnB
titán
A Nascarnak a Sonoma típusú pályák állnak jól. Sebaj, hétvégén Richmond.
Bár szerintem COTA az az F1-es autókhoz is nagy (nem nézem már az F1-et, de amikor láttam ott versenyt, az alapján). Nem tudom, mintha direkt ennyire amerikaira akarták volna csinálni. Indokolatlanul nagy, mint Road America. Talán WEC futam jól nézne ki ott.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
Valóban gagyi volt, de nem számít bele a bajnokságba, ezért is mentek kevesen. Nyithattak volna valami másik ország irányába is ennyi erővel... Több értelme lett volna.
Egyébként ez a COTA tényleg egy fos, igazad volt. Eddig sem szerettem, de úgy voltam vele, hogy elmegy egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...