Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 70 napja cseréltem a marha drága fbdim ecc reg ramomat egy ibm szerverben, mert fogta magát és elpusztult. Mondjuk nekem annyiból szerencsém volt, hogy nem ilyen mágikus hibákat produkált hanem merevre fagyott, amikor belefutott a ramba.
A dell biosa nem logolja, hogy volt-e hiba? Nem tudom, milyen szervizproci van egy dell gépben, de azt meg kellene nézni, hogy mit mond.
A hardver raid esetén meg a vezélrőhöz való segédprogrammal lehet megnézni a raid státuszát. Lehet, hogy csak hp-s cuccot fogsz találni, de ez ne zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi