Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Én 70 napja cseréltem a marha drága fbdim ecc reg ramomat egy ibm szerverben, mert fogta magát és elpusztult. Mondjuk nekem annyiból szerencsém volt, hogy nem ilyen mágikus hibákat produkált hanem merevre fagyott, amikor belefutott a ramba.
A dell biosa nem logolja, hogy volt-e hiba? Nem tudom, milyen szervizproci van egy dell gépben, de azt meg kellene nézni, hogy mit mond.
A hardver raid esetén meg a vezélrőhöz való segédprogrammal lehet megnézni a raid státuszát. Lehet, hogy csak hp-s cuccot fogsz találni, de ez ne zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest