Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Hát én már megint fekete bárány vagyok: mindig root-ként lépek be Linuxra illetve ssh-n az első parancs a su (vagy sudo bash) (Sőt, még a screen-em is root-ként fut)
Egy ideig én is próbáltam paré júzer lenni, de valahogy mindig oda jutottam, hogy root jog kellett. Ugye nyilván ha valahova be ssh-zok, akkor azért megyek oda, mert csinálni akarok valamit (apache újra indítás, biztonsági mentés, logok megnézése stb) és biztos, hogy ezeket csak a root teheti meg, tehát vagy minden utasítás előtt sudo-t adok ki vagy simán root-ként tevékenykedem. Nekem az utóbbi egyszerűbb és nem látom nagy veszélyét a dolognak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini PC
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi