- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano #9005 üzenetére
A tesztelt domain tiszta, megnéztem, direkt azért választottam ezt.
Ezért gondolom, hogy a probléma nem weboldal, hanem webszerver szintű, tehát az egész gépet feltörték, de nem tudom hogyan tudnám ezt leellenőrizni (a chkrootkit-et ismerem csak, de az semmit nem talál)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest