- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
256sd 133mhz
Xubuntut most töltöm le, holnap kipróbálom.sh4d0w: most olvasom a cikket. Érdekes, de nem vagyok linux mágus. Ennyire nem biztos ,hogy belemászok. Talán, ha lesz nekem is szabad 40 munkaórám.
Mindenesetre érdekes, csak az a gond, hogy a cikkírónak is több ram van a gépében.
-
icemad
nagyúr
válasz
dabadab #8049 üzenetére
Hát úgy unblock minden. Egy ablak megnyitása kb. 8-10 mp. Videó betöltése 20mp. Másolások pendrive-vinyó között. A bootolás mondjuk aránylag gyors, kb. 25mp. Képek nézegetése (5-6 megapixelesek) kb. 3mp/kép. Pedig nincs leterhelve, egyszerre max 2-3 ablak van nyitva.A beállításoknál a legjobb teljesítmény van belőve. (Semmi effekt)
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Apáméknak akarok egy netezős gépet, és erre valami használható linuxot.
A gép megvan, paraméterei kb. ezek: 1.6 ghz proci, 256 mb ram, 40giga vinyó,videókártyát nem tudom. (Dell gx240 a gép típusa asszem.)
Szóval erre kellene egy használható (gyors) linux, ami magyar nyelvet használ. Ami még fontos, hogy usb-s wifi vevőt is támogasson alapból.
Most Ubuntu 9.04 van rajta, de piszok lassú...
Van valami javaslatotok? Vagy ilyen "ócska" gépre tegyek fel inkább win98se-t?
Én linux párti vagyok, már csak a vírusmentesség miatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged