Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
jaj, ezt beneztem, a cat ugrott, a grep viszont maradt, ezert nem ertettem
amugy nekem van plugin boven, merek minden szemetet, probalom megerteni, mikor mit miert csinal a linux(om), de ez csak otthoni "szerver", azon elfer (meg legfeljebb egy procit fog le a munin, mert evek ota nem kepesek megcsinalni, hogy legalabb a kepek generalasa parhuzamosan menjen)
a webdav nem tudom, mennyire biztonsagos/egyszeruen hasznalhato egy samba-hoz kepest, de majd utananezek, kosz a tippet
persze a legjobb az lenne, ha a samba nem lenne hulye, majd probalok e teren is nezelodni, hatha talalok valamitmegegyszer, kosz a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest