Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha az én verzióm szerint kiszórod a cat-ot és a grep-et is a parancssorból, akkor már az awk-nak kell grepelnie, amit meg is tesz.
Tartok tőle, hogy egy builtin shell osztás gyorsabb, mint forkolni egy awkot...
Az ilyen cuccokkal az a gond, hogy az ember faragja szépen sorban a mérő programokat és eljuthat odáig, hogy a mérés agyonüti a rendszert és az eredeti feladatokra már nem marad idő
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.A sambával két eset van: vagy megtalálod, hogy lehet optimalizálni ennél nagyobb sebességre (én soha nem használtam sambát) vagy egy ötlet maradt még: a webdav szerver. Persze az is lehet, hogy lassú lesz, nem tudom. Azért mocorog bennem a kisördög, hogy gyorsabb is lehetne az a samba...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.