- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Újra elérhető az Android 17 Beta
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
sajat gepeimen /usr/local/libexec/munin/plugins (gentoo-n), ileltve amit te is irtal (debian-on) pakolom a sajat, vagy letoltott plugin-eket, itt csak peldanak irtam a munin plugin-ek utvonalat
aki tudja, miert nem jo oda tenni, az ugyis mashova teszi ^^az optimalizas resze viszont erdekelne (pl tudom, a suggest sem 100%-os, md koteteket nem jelenit meg), ha nem gond, arrol irhatnal picit bovebben
nem vagyok valami nagy shell script varazslo, meg igazabol nem is foglalkoztam azzal, hogy barhol menjen, de ha van otleted, javaslaytod, azt szivesen meghallgatom
azt pl akartam is kerdezni, hogy valos osztasra van-e ettol egyszerubb mod, mert ez igy szerintem tul van bonyolitva, viszont egyszerubbet nem talaltam (meg bc-t javasoltak valahol, de inkabb emellett dontottem)
amugy az alap plugin-ek kozul is eleg sok hasznal awk-t, bar nem tudom, hogy ezeket default telepitesnel engedelyezi-e a munin (vagyis csinal-e nekik symlink-et)szerk.:
megneztem kozben, debian-on a munin-node berantja a gawk-t, mas rendszeren hirtelen nem tudom, gentoo-n meg az rrdtool-nak fuggosege a gawk, rrdtool meg kell a munin-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Okos Otthon / Smart Home
- Home server / házi szerver építése
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest