- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
[OFF] ...de legalábbis ilyen "kétes" progikat nem futtatni...
Egyébként tulajdonképpen egyetlen file hiányzott volna, de az nagyon... +a rendszerbeállítások, amivel el kellett volna molyolni (pl. a billentyűkiosztásom, bár talán megvan még valahol)... persze az ember ilyenkor azon kezd el gondolkodni, milyen adat is volt még a lemezen, amiről esetleg elfeledkezett...A backuppal mindig az a baj, hogy régi...
[/OFF]Egyébként a partícionálgatást most egy időre befejeztem. Átpakoltam a /boot partíciót a vinyó elejére, talán most nem lassul majd be olykor az indulás... a következő a win törlése lesz, ha rászánom magam... elvégre azt nem szoktam használni ezen a gépen, bár most - a partícióvesztésekkel - jól jött alternatívaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

[/OFF]