Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az advanced usert azért írtam, mert árulnak olyan terméket, hogy egy pc-ben van 4-5 videokártya, mindegyiken monitor, usb klavi meg egér, mindegyiken fut egy külön X szerver és egy pc-n tudnak 4-5-en dolgozni. Szóval a dolog lehetséges.
De elég munkás rendesen összetolni egy ilyet

Matrox g400 rulz, nekem amikor 550-em volt, betoltam a telepítő cd-jét, az felismerte a debiant, felrakta a drivert az xfree alá és két kattintással ment kétfejjel. A monitorokat meg simán lekezelte ddc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest