Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
advanced user-nek abszolút nem tartom magam
rég volt ay ay idő mikor kernelt forgattam én is egy egész álló este, meg nvidia driver modulként, meg vadásztam ALSA drivert a hanghoz, meg elneveztek 98-ban /dev/dsp-nek, mert nem tudtam hangpt kicsikarni a GUS PnP-ből, és a /dev/dsp-vel voltam elfoglalva 3 napon át.
most már csak szeretném feltenni a rendszer, és film, meg Net,....
next next finish uer lettemmost jelenleg egy matrox g400-at nyúzok
és még 800x600-ról sem tudm felvenni a felbontást.
talán meg kellene ford<tani ezt a batár ************ -bazi nagy 30 kilós monitort, hogy megnézzem, milyen Sony képcső is van benne, akkor talán elfogadná a felbontást, amit én akarokde nem szereti a CRT-met
egy hét múlva taln bekerül a GeForce 7300GT-m
Azzal talán beveszi gond nélkülde nagyon felhasználóbarát ez a Fedora, ott van rá az opcó, hogy Dual-Head.
de jelenleg még csak mirrod display-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest