Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na folytatom tovább a bajom
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom
ha win98 at rakok bele meg azt írja nem található a win98 as fájlok vagy valami ilyesmi,már egy napja szenvedek vele ..remélem lessz megoldás..thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom