Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na folytatom tovább a bajom
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom
ha win98 at rakok bele meg azt írja nem található a win98 as fájlok vagy valami ilyesmi,már egy napja szenvedek vele ..remélem lessz megoldás..thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
letöltöttem a gparted live cd azt án kírtam stb..be is tudtam állitani hogy legyen egy 150gbos ntfs farticiom,de van egy másik is azt nem tudom változtatni,utána re bele xp,de semmi ugyan ugy fekete marad a képernyő valakinek ötlet??valamit nem jol csináltam gondolom