- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNa, felraktam a DSL-t Virtualbox-ra... Naggyon durva!!
Gyorsabb, mint a Xubuntu rendesen telepítve...
Install villámgyors, bootolás szintén, igaz nem eg yKDE a kinézete, de így még jobban is tetszik.
Találtam már benne csomagkezelőt is, de még nem próbáltam ki.
Elméletileg mennie kell rajta a Debian/Knoppix csomagoknak, nem?
A csomagok között nem találtam KDE kellékeket a KTorrent-hez... Na, majd megoldom.Lényeg, hogy villámgyors, és nagyon tetszik!
Többieknek is köszi! Azért próbaképpen kipróbálom még a vmware player + mandriva kombót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest