- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ha a /proc-ba írtál és újraindítottad a gépet, akkor nem nyert, mert reboot után nem marad meg az a fajta konfig. Az ilyen "megmozdult az egér, rebootolok, hogy érvényesíteni lehessen" stílus egy má$ik világ.
Én linuxot csak akkor szoktam újraindítani, ha kernelt vagy libc-t cseréltem.
A window scaling-ot debianon a /etc/sysctl.conf-ba írt
net.ipv4.tcp_window_scaling=0
sorral lehet fixre konfigelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Lexus, Toyota topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest