- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Átállítottam, úgy, ahogy le volt írva, de semmi sem változott.

Pedig megváltoztak az értékek a kérdéses fájlokban, úgyhogy sikeres volt az átállítás. És újra is indítottam a gépet utána. Esetleg még kell valamit újra inicializálni, vagy ilyesmi?Amúgy megfigyeltem egy grafikonon a pontos jelenséget:
- megindul az adatfolyam normális sebességgel
- megáll egy kis időre (0 Kbit/sec)
- megint elindul.Általában akkor sűrűsödnek be a leállások, ha a file végéhez kezdünk érni.
Már 200KByte-os file-nál is megáll kétszer, de 50-60 KByte alatt nem vettem észre ilyet.A firefox továbbra is közel tökéletes sebességgel hasít...

Majd este megnézegetem a router beállításait, hátha.
Ha van egyéb ötlet, akkor szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest