Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hm, ha már ThinkPades Linuxosok is felbukkannak itt, megkérdem.
A ThinkPadeken van infra port. Ez alapvetően IRDA-csatoló, teszteltem, az infrás telefonomat szépen kezeli.
Találtam azonban leírást, ami említi, hogy működtethető sima LIRC-es infraként is. A lirc-sir, esetleg lirc-serial modul kell hozzá. Minden leírás azt mondta, hogy ha betöltöm a lirc-sir modult és kiírja, hogy xy címen, helyen, megszakításon megtalálta az eszközt, és ez egyezik a BIOS-beállításokkal, onnantól menni fog.Én betöltöttem. Kiszedtem minden más modult, nincs serial, nincs irda, semmi. dmesg alapján felismerte az infraportot. De semmiféle jelet nem vesz, két távirányítóval is próbáltam.
Bár ami furcsa, sokszor totál rossz címen és IRQ-n leli meg az eszközt, olyanon, ahol sem infra, sem soros nincs. Időnként pedig, ha megadom a helyes értékeket, csontra fagy...Próbálta már valaki? Dühít, hogy ott van a gépen, elvileg ismeri és kezeli is a driver, csak használni nem tudom, mert nem érzékeli, hogy lenyomom a távirányító billentyűit...
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenWRT topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi