- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
totron #34760 üzenetére
Az előző Fujitsu D738 gépem gyakorlatilag hangtalan volt ugyanúgy dolgoztatva, mint ahogy ezt a Lenovo-t dolgoztatom annak ellenére, hogy az i5-8400 elvileg gyengébb, mint ez a Ryzen 5 4650G, szóval úgy saccoltam Lenovo megvásárlása előtt, hogy minimum hangtalan lesz ez is, mert mitől melegedne, ha alig van terhelve?! Aztán kiderült, hogy nem kell ahhoz melegednie, hogy hangos legyen ;-) Most pl. 34 fokos a proci, és már túl hangos nekem..
Egyébként itt van még az asztalom mellett a Fujitsu, erős a kísértés, hogy visszategyem, még ha nehezen is viselte a linux + 4k megpróbáltatásokat... ;-)
(De ennél is erősebb újra a kísértés, hogy mindkét PC-t eladjam, és mac-ra váltsak)
Épített gépben én azért nem gondolkodok, mert olyat még abból nem láttam, ami megütötte a szépérzékemet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vadiúj számlás SSD-k
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest