- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Lenne itt egy dolog, ami nem probléma, csak nem értem. Néhány disztrómon, gépemen a feh úgy működik, hogy mikor háttérképet állítok vele, a háttérkép megjelenítése után tovább fut a feh process, látszik a folyamatok listájában. A mostani Arch + dwm-es telepítésemnél viszont azt tapasztaltam, hogy indul a feh, kiteszi a háttérképet, de aztán kilép, nem fut tovább, persze a háttérkép az mégis kint marad. Persze, ez egy jó dolog, tetszik, csak nem értem, hogy egyik rendszeren (pl. Artix Linux + Openbox) futva marad, a másikon meg nem. Ez mitől függ? Nem sikerül megfejtenem, egyfajta rejtély.
Ráadásul az sem gond, ahogy indítom, mert mindig & jel van utána, tehát elvileg az indítóscript nem várja be, míg bezáródik. Amire még tippelek, hogy jelenleg az ~/.xinitrc-ből fut, míg Artixon az Openbox ~/.config/openbox/autostart moduljából indítja, ez lenne az oka? Nyilván, a dwm-nek nincs autostartja, így tesztelni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest