- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Külön könyvtárba felraktam az FF 60 ESR-t, Debian 9-en, Cinnamon DE-vel. Jó darabig működött is rendben, aztán valamilyen szirszar streaming server telepítése elcseszte a dolgot.
Momentán az a helyzet, hogy nem tudom megmondani a rendszernek, hogy ez a böngésző legyen az alapértelmezett, így FF induláskor mindig feldobja, hogy nem ő az alapértelmezett. Hiába veszem ki a pipát, hogy ne kérdezze meg, hiába nyomok rá, hogy igen, legyél alapértelmezett, mégis minden induláskor megkérdezi. Már az update-alternatives adatbázisába is felvettem a fenti FF-et, mégsem használ.
Van valakinek ötlete, mi segíthet? Ráolvasás, pszichológiai ráhatás sem segített a gyakorlati megoldásokon kívül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest