Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
senior tag
sziasztok
Fedora disztribúcióra telepítettem fel openVPN szervert.
Nem tudok csatlakozni rá, szerintem a 1194-es portot nem jól nyitottam meg. (Router portforwardingot megtettem, azzal nincs gond.)
Kérdésem:
Hol és hogyan kell kiadni a 1194-es port végleges megnyitását? Pontosan mit és hova kell írnom?Segítséget előre is köszönöm!
Ezt a leírást használtam, ezen mentem végig.
Itt gondom volt, de továbbmentem a leírás végéig: "-A INPUT -p udp -m udp --dport 1194 -j ACCEPT"
Gondoltam be kell írnom ebbe a fájlba (etc/sysconfig/iptables), hát megtettem, de így írtam bele:
"IPTABLES -A INPUT -p udp -m udp --dport 1194 -j ACCEPT"
vagy csak így kellett volna
"-A INPUT -p udp -m udp --dport 1194 -j ACCEPT"
?Itt is hibát kaptam
"Engedjük meg a bridge elérését az Iptables-ben:
-A -i tap0 -j ACCEPT
-A -i br0 -j ACCEPT
-A FORWARD -i br0 -j ACCEPT"[root@N2560 ~]# iptables -A -i tap0 -j ACCEPT
Bad argument `tap0'
Try `iptables -h' or 'iptables --help' for more information.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest