- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
valóban, most hogy vissza olvasta elég nagy baromságot írtam
na próba2:
szóval régen, még a kezdetekben valami olyasmit olvastam, hogy a linuxos 64 bit nem volt "teljes értékű".
"A 64 bites processzorok 64 bites szoftverrel érik el a legjobb teljesítményt."
Fanatikus "program sakkos" vagyok. Itt ugye az a lényeg (első sorban), hogy kinek milyen erős a programja, valamint a procija.
Maga a program (sakk motor) megvan írva linuxra is. Kérés, hogy a Linux hogy áll a 64-bit el... (nem tudom máshogy megfogalmazni
)
A cluster meg másodlagos, mert ha más a 64 bit se megy akkor nem erőltetem a clustert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple asztali gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch
- Gitáros topic
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest