- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Utána egy | wc-vel meg is számolhatom? Mert oda kéne majd kilyukadni, csak ennyire direkten nem akartam kérdezni. Viszont a elvileg meghatározott parancsok állnak csak a rendelkezésemre, és a grep nincs köztük. Látni láttam, hogy az is kellhet, de ismerni nem ismerem a működését, 2 linuxos előadáson vagyok még csak túl, abból is csak a másodikon termináloztunk.
Azért kérdezem a wc-t, mert ráküldtem, de nem a várt számot hozta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest