Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Üdvözletem és kellemes Ünnepeket,
Teljes képernyős videó lejátszós (akár online flash/html5, akár bármilyen lejátszóval (vlc,smplayer, totem stb.)) automatikusan bejövő képernyővédő/kikapcsolás (dpms) kilövésére pepperflash (ppapi) , html5 alatt létezik megoldás (a képernyővédő/energiagazdálkodás kilövésén kívül)?
2 megoldást szoktak javasolni, a Caffeinet és a Lightson scriptet, de előbbi csak max 12.04-ig működik, és mindkettő csak a lejátszók és npapi flash esetében működik, ppapi flash (pepperflash, freshplayer) és html5 esetében egyik sem. Találtam egy lightson script forkot (LightsOn-NG névre hallgat), ami elvileg a beállított progiknál teljes képernyős aktivitás esetén kilövi az energiagazdálkodást, de sajnos nem működik a dolog nálam (Linux Mint 17 Xfce).
Szóval ha vki tud megoldást a dologra ne tartsa vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest