Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Manjaro 0.8.8 Xfce felületen beállítottam, hogy a notebook fedél lezárásakor a képernyő kikapcsolásán kívül ne tegyen semmit. (érdekes módon ez most manjaro-ban sikerült pár clickkel, xubuntu-ban csak conf file szerkesztéssel, mert bugos volt a power controls... (13.10)
) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző(display) menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
Minden bizonnyal xfce probléma mert cinnamon-on, mate-en, unity-n nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- Robotporszívók
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző(display) menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?