- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
nemrég feltelepítettem egy Linux Mint-et(w7 mellé)és nagyon tetszik
és hogy így van, próbálgattam pár régi cuccot ami w7-en nem ment, és ráakadtam a pinnacle pctv usb2 tv tuner kártyámra, ami xp alatt ment, de 7 alatt már nem, nah és találtam egy kis leírást(?) is neten hogyan kell linuxra drivert telepíteni de nem értem :'(
http://linuxtv.org/wiki/index.php/Pinnacle_PCTV_USB2
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném
(egyébként a pc amire telepíteném egy hp probook 4515s)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(egyébként a pc amire telepíteném egy hp probook 4515s)