Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #14846 üzenetére
esetleg cheese, ha az ad képet szerintem a motion is. dehát gondolom nincs /dev/video, mert ha jól emlékszem motionban az a default.
amúgy motionban az se kutya, hogy tud több bemenetet ésvagy eszközt is pörgetni, nekem még az olcsókínai 4 bemenetes easycap digizőt is szépen kihajtja. cicatévé mozgásérzékeléssel össz +2w-ból, nem rossz. nekem sokkal szimpatikusabb a minimáldesign, mint az ehhez képest bloatware típusú zoneminder.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest