- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
b@ssz... közben hdparmmal kapcsolgattam ki meg be, hogy nézzem melyik érték változik. kösz.
mondjuk olyan szempontból szerencsés véletlen a posztod, hogy eddig a sleep és standby "energiaszintjét" és fordítva értelmeztem (azt hittem a sleep magasabb áramfelvétel).
egyébként foglalkoztál esetleg hdparmmal notivinyó kapcsán? mert én akármit állítok be power management levelnek meg sleep timenak, vagy 5 vagy 999999 mp-es spindownt kapok eredményül. pedig jól jönne valami 5-10 perc sleep, mert ez az 5 mp szétgyilkolná egy hálózati film lejátszásánál (lejátszó app kb 6 mp-enként kér adatot).
de lehet nekifutok man-nak, hátha az is csak valami miszkonfig részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- REPLACED - Újból elhalasztották a megjelenést
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest