Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
csak az 5k szériából ajánlottak atit azt is az opensource driverrel ami legalább stabil igaz 3d megint csak felejtős.
Hát ha ez megy, akkor az nekem már elég lenne.
Úgyis egy(/két) 5450-en gondolkodom most pl., 3D meg nem kell.Pontosan miben tud kevesebbet (/többet) az opensource driver, mit a zárt(gyártói) ?
Amúgy ezt miért rakjátok Off-ba ? Azért szerintem a Linux használathoz eléggé hozzá tartozik hogy milyen kártyának milyen a linuxos drivere.
Amikor hardver komponensekről írtam (pl. alaplap, proci) - nem driver és nem Linux szempontból, az mondjuk tényleg nem, azt azért is tettem Off-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - OFF topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest