- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano
üzenetére
oké. azaz az én esetemben szerintem ennyire nem egyszerű. továbbra is sötét van nálam boot témában, pedig esküszöm mindent elolvasok a bootról, amit a gugli kidob. szóval gondolom nekem tán valami initramfs kéne, mint mikor linuxot indítok róla. de a grub és az initramfs kapcsolata nekem fehér folt. egyszer össze lett rakva a grub konfig, azt kinyomtattam a házioltárra és minden teliholdkor szűz kecskét áldozunk neki. hozzáteszem az is fehér folt, hogy a win mit csinál, mikor floppyn vagy usb-n "mass storage" drivert mutat neki az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest