- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano #14237 üzenetére
oké. azaz az én esetemben szerintem ennyire nem egyszerű. továbbra is sötét van nálam boot témában, pedig esküszöm mindent elolvasok a bootról, amit a gugli kidob. szóval gondolom nekem tán valami initramfs kéne, mint mikor linuxot indítok róla. de a grub és az initramfs kapcsolata nekem fehér folt. egyszer össze lett rakva a grub konfig, azt kinyomtattam a házioltárra és minden teliholdkor szűz kecskét áldozunk neki. hozzáteszem az is fehér folt, hogy a win mit csinál, mikor floppyn vagy usb-n "mass storage" drivert mutat neki az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest