- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilardsebok
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
bocs! privátban küldtem el

Több driverrel próbálkoztam, a végén annyira katyvasz lett, hogy újra raktam a particióra ugyan azt a BT5-t, de egyik sem bírta működésre!
Pár külföldi oldalon ath9k-t javasolnak ennek az adapter chipsetjére, de az se hozta lázba, próbáltam compact-wireless drivereket tmert azokat is írták, hogy install és csak fel kell tenni és bizonyos részeket blacklist-re, de még világítani sem világitott és továbbra is no válasz a terminálban a modprobe -kra.
Nem találkoztam kernelben lévő 2800 usb driverekkel. gondolom akkor 2.6.38-ban nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest