- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
szilardsebok #14175 üzenetére
igen, azt mondja, hogyha teljesen kikapcsoltad a kernel konfigban a wifi extensiont, akkor annak a kártyának a driverét sem tudja lefordítani, illetve értelmetlen is.
keresd meg azt a sort a konfigban és írd át y-ra vagy m-re.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szilardsebok #14149 üzenetére
A Wheezy nincs kész. Jelenlegi stabil Squeeze és Debian backportsos friss kernel inkább párosa inkább. 3.2-es kernelnél tartanak a backportsnál, az majdnem a legújabb.
Viszont akár fordíthatsz magadnak kernelt is a jelenlegi disztródhoz. Én is csináltam, nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik, ha elolvasol 1-2 leírást róla.
-
MacCaine
őstag
válasz
szilardsebok #14149 üzenetére
A BT5 a 10.04-es Ubuntura épül, az már elég régi. Egy kernel upgraddel elvileg mennie kellene, de gondolom nem akarsz saját kernelt fordítani.
Szóval igen, egy újabb disztró kellene. Egyébként a Debianra is fel tudod pakolni az airmon-ng-t meg a többi ilyen cuccost.
-
MacCaine
őstag
válasz
szilardsebok #14145 üzenetére
Próbáld ki egy másik gépben (lehetőleg windows alatt), mert lehet, hogy hardverhiba.
-
Jester01
veterán
válasz
Megnéztem, valóban nincs 2.6.38-ban. Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha kernelt frissítenél. Pechedre éppen a 2.6.39-be került bele.
Ja igen, a legegyszerűbb valóban úgy frissíteni a kernelt ha egy frissebb disztrót teszel fel
-
bambano
titán
válasz
rakj fel debian wheezyt, abban sokkal újabb kernel van.
-
Jester01
veterán
válasz
szilardsebok #14143 üzenetére
A kernelben lévő ralink rt2x00 / rt2800usb driver nem jó?
Vagy lehet, hogy a 2.6.38-ban még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest