-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
azért privát adatokat nem bízok ujjlenyomatra. ahogy mondani szokták mindenre felírod, amit megfogsz. akkor már inkább a jelszó, még mindig megnyugtatóbb implementációs oldalról.
vpn kapcsán egyelőre örülök, hogy legalább egy xauth-os ipsecet összehoztam, pláne androidon küzdöttem eleget. ez is a nevetségesség teteje a cisco részirűl hogy nincs működő kliens, mindegy. mindenesetre a certifikás-smart cardos vpn szép feladat, majd egyszer talán nekifutok. de szerintem a fritzbox nem fogja támogatni, csak hekkelt fw-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest