- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Van mindkettő, de előszőr nem jutott eszembe az smplayer, ami végülis elketyeg elég jól. mplayer-t használok amúgy cmd-ből, de most igyekeztem egérőrült userként hozzáállni a dolgokhoz.
A vicc, hogy a 2009-es powerpack-ban tizedennyi gondom se volt.A képernyővédős gond: nem lehet ritka, ha benne van az mplayer hivatalos oldalán a faq-ban.... egyébként nekem se jött elő korábban
flash: tök jó, hogy firefox-hoz van, de én chrome-ot használok meg operát, meg elég sok más user, ha hinni lehet a felméréseknek, de különben is: a kb. 5 legelterjedtebb böngészőből 1-hez van 1db plugin... Mandriva-n is van binárisból flash plugin firefoxhoz, de nem működött egyből, kellett terminál. De többek között ezt is elsírtam a mandriva-nak. És a többi? java legalábbis szinte mindig kell, olyanról, mint pl. shockwave plugin már nem is beszélek.
Alapszinten itt is megy minden, van kép-hang, wifi, BT, eth, stb., még az ujjlenyomat olvasó is működik, de ha kicsit elkezd az ember matatni, akkor jönnek a turpisságok.Kubuntu-m volt régen, de amikor vmi olyan kellett, ami nem volt hozzá "gyárilag" binárisban vagy túl régi volt, akkor cumi, forrásból ment fel csak, hiába volt meg ugyanaz a progi másik 15 disztróhoz binárisban. Emlékeim szerint a sane-val volt ilyen gond. Szkenner, ami debian-on 5 perc múlva működött, kubuntu-n a fél rendszert le kellett szednem és forrásból vissza az eltérő/ütköző/hiányzó binárisok miatt, pedig egy sima középkategóriás samuról volt szó.
wlan megoldódott közben, küldtek egy módosított knetworkmanager csomagot meg pár lib-et mellé, frissítettem és azóta.... lekopogom, jó. Valszeg már megint bug-ot találtam és ezt követően már jó lesz.
Direkt választottam mandriva-t, mint az elmúlt évek egyik legkedveltebb disztróját. Valamit nagyon elb....tak idén, ez tény sajnos, pedig imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Akciófigyelő: Ingyenes az Epic Store-ban az Offworld Trading Company és a GoNNER
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Egér probléma
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest