Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Helló!
Van nálam egy laptop, megkértek, hogy nézzek utána mitől lassult be ill. h próbáljam megjavítani ha tudom pl.: újratelepítéssel.
fujitsu-siemens amilo a1655g
AMD Sempron Mobile 3100+ 1,79Ghz
512MB RAM (448 használható többi vganak megy) DDR1 vagy 2?
WiFi
60as PATA wincsiJelenleg WinXPSP3 van rajta.
Első javaslatom: a gépcsere lenne
ha nem szeretnének cserélni..
2. javaslatnak egy linux OSre gondoltam, csak nem vagyok valami jártas ezekben a rendszerekben, így kikérném a véleményeiteket javaslataitokat, hogy milyen linuxot lehet erre a vasra rátenni, ha egyáltalán lehet.GA
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest